Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-7

marvelmi dcmi

48 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
johnny silverhand

johnny silverhand

21. Seviye

dc bence

tunaaa
tunaaa
4 yıl önce

Bence DC

@hannee
4 yıl önce

marvel üstünlügüne inanıyorum🙏

@lily65
4 yıl önce

marvel tabikide

Burak Erdem
Burak Erdem
4 yıl önce

Sinema evreninde Marvel çok daha önde DC bir türlü başaramadı eskileri saymıyorum ama Justice League falan tırt oldu. Yeni gelen Zak Snyder cut hariç tabi neyse dizi evreninde ise DC Marvel'ı tokatlar o da ayrı bir konu. Bu iki evreni rakip olarak görmek yerine zevk almaya bakmak en iyisi yoksa soru Gandalf mı Dumbledre mu gibi bir şeye dönüşüyor ddfdf

Melis Mikaelson-Buffay
Melis Mikaelson-Buffay
4 yıl önce

Marvel tabiki de

Quila
Quila
4 yıl önce

marvel izlerken birçok duygu yaşattı dc izlerken de duygu yaşadım ama biraz sıkıldım

Bokta çıkabilir
Bokta çıkabilir
4 yıl önce

Marvel🤝 Ben

Aoi Tsubaki
Aoi Tsubaki
4 yıl önce

Bencede DC

who.is.this.man
who.is.this.man
4 yıl önce

marvel tabiki

aeglos
aeglos
4 yıl önce

marvel

İzlerYorumlar
İzlerYorumlar
4 yıl önce

Marvel ile büyüdüm. Tabi Marvel 🙂

melina
melina
4 yıl önce

en iyisi dc'die. marvel diyen marvelcıdır

rav
rav
4 yıl önce

dc warner bros'tan ayrılsa her şey daha güzel olabilir...

Benim
Benim
4 yıl önce

- MARVEL ENTERTEİNMENT-

mei'
mei'
4 yıl önce

marvel cinematic universe <3

@hill00
4 yıl önce

marvel

Liov
Liov
4 yıl önce

Marvel

@abdu597
4 yıl önce

marvel

'lara
'lara
4 yıl önce

marvel'ında dc'ninde bütün filmlerini/dizilerini izledim. bence marvel görsel efektlerden tut karakterlere, hikayeye, küçük ayrıntılara, kostümlere herşeye daha özen gösteren bi evren bence. en nefret ettiğim şeylerden biride iki başarılı kişiyi/yapımı kıyaslamak. mesela iki şarkıcı gibi ya da kim daha güçlü kim daha güçsüz kıyaslamaları. ayrıca mi ayrı yazılır.

rav
rav
4 yıl önce

düşüncene katılıyorum ama ek olarak senin karşılaştırman sadece mcu ve dceu'yu kapsıyor. dc çizgi roman konusunda yaptığı film ve dizilere göre daha iyi.

'lara
'lara
4 yıl önce

daha önce dc çizgi okuma gibi bi şansım olmadı marvel çizgi romanlarından bir kaç tane okumuştum o yüzden bir şey diyemiyorum

Liov
Liov
4 yıl önce

katılıyorum

Rory<3
Rory<3
4 yıl önce

dc nin de karakterler falan güzel filmleriyle daha küçük yaşta tanıştım ama marvelın yeri bende ayrı karakterlere filmlere daha bi yakınlık duyuyorum

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
4 yıl önce

marvel daha bebeksi ama güzel yani seviyorum dc daha ağır abi ama filmlerin çoğu kalitesiz artık çıksa bile bakmıyorum

johnny silverhand
johnny silverhand
4 yıl önce

neden bu tartışma -lerde sürünüyo🤔

goddess of mischief
goddess of mischief
4 yıl önce

marvel. ben dc deki zaman kavramını pek anlamıyorum bide hayatıma önce marvel girdi küçükken de severdim şimdi de severim marvel candır gerisi heyecandır.(yorum yapmak için yaptım. ben goddes of mischief saygılar dilerim dsjdcalf)

@zehraa8
4 yıl önce

marvell❤

Murat
Murat
4 yıl önce

Marvelden asla vazgeçmem tüm filim ve dizilerini izledim dc de sadece jokeri seviyorum

@mec61
4 yıl önce

İkisininde güzel işleri var. Ama dc kahramanları toplayamıyo (Avengers tarzı). Ama karakterlerin tek tek hikayelerini daha güzel işliyor.

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

bu konu niye 6 unlike aldı : S

_Felina
_Felina
4 yıl önce

Aynı tartışma önceden 3-4 defa açıldı ve altında dc ve marvel fanları birbiriyle savaştığı için olabilir

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

toxic marvel fanları unlike basmış hemen başka bir açıklaması yok

rav
rav
4 yıl önce

dc 🦇 (yorumu uzatmam lazımmış)

Gözde Nur
Gözde Nur
4 yıl önce

Marvel

morgana le fay
morgana le fay
4 yıl önce

ben sadece filmleri izledim ve sonucunda ki düşüncem marvel. Çünkü dc nin olaylara çok yüzeysel baktığını ve biraz da duygusuz anlattıklarını düşünüyorum (ayrıca bazen filmlerinde çok saçma şeyler olabiliyor). Özellikle "batman vs superman" ve "Wonder women 1984" filmleri ile bu düşüncelerimi tesçilledim. ( fakat bu sene çizgi roman okumaya başlicam ve belki de çizgi romanlar fikrimi değiştirir)

Legend 1978
Legend 1978
4 yıl önce

kesinlikle MARVEL ve MCU...

keeping up with the Ayşe
keeping up with the Ayşe
4 yıl önce

film konusunda marvel tek atar direk

Larim
Larim
4 yıl önce

MARVEL ♡

mei'
mei'
4 yıl önce

wonder woman 1984'ten sonra 0 emin olduğum bişey varsa o da bu sorunun cevabının MARVEL olması

@bisebebiyok
4 yıl önce

net öyle ya. o kadar sinirim bozulmuştu ki o diziyi izledikten sonra

rav
rav
4 yıl önce

ww84'ün fragmanıyla çok umuda kalıpmıştım ama o kadar kötülendi ki hala izlemedim :'(

Benim
Benim
4 yıl önce

Wonder Women Superman ve Spidey olmaya karar vermiş

mei'
mei'
4 yıl önce

yazık kıskanmış işte ablası öyle deme

DuaLipa
DuaLipa
4 yıl önce

İkiside harika^_^

nihadd
nihadd
4 yıl önce

bence MARVEL

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık