-Doctor Doom -Daredevil -Amora (Enchantress) başka gelmedi aklıma
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Larim
Yorumlar (20)

SangrariaL*
- Franklin Richards - Dr. Doom - Adam Warlock (Geleceğini biliyorum ama biran önce görmek istiyorum)

ATHEİST CYBORG ( MOLECULE
Sentry , Nova , Ghost rider , Blue marvel , Quasar ,Hyperion ,Wonder man ,Gladiatör

rav
ben avengers vs x-men istiyorum

Jean Grey vs avengers olurdu o :) ki jean hepsine tek atardı . Jean olmadan scarlet doctor olmadan ise Avengers ın alacagından şüphem yok .

rav
@atheist cyborg spoiler gibi olmasın jsbvlşjsabdvilk scott iyi bir lider olsaydı avengers'ın hiçbir şansı olmazdı (çizgi roman)

ben esila
deadpool daredevil ve iron fist gelse hiç fena olmazdı tabi tony bebisimin yerini kimse dolduramaz o ayrı mesele (

Tony stark, Cap amerıca , black widow ve hawkeye gibi karakterler zayıf halka zaten ölmeleri gerekiyordu artık Marvel kozmık odaklı bilim kurgu fantastık tarzı karakterler olmalı Avengers da

Marvel Delisi
Daredevil gelsin başka bir şey istemiyorum.

Dostum yanlış anlamada artık kozmık karakterler olsa daha iyi olur , şimdi Daredevil in kozmık karakterlere karşı hiç şansı yok , The defenders olmaz yani . ama İron fist olurdu

@notalardakonusur
Pietro'nun tekrar gelmesini (gelemeyeceğini biliyorum, gelse bile sadece bir anı olarak falan gelir, birde şöyle bir durum var ki Aaron Taylor-Johnson Kraven'ı canlandıracak), Clint ve Wanda'nın hiç gitmemesini istiyorum (bu da olamayacak gibi çünkü söylentilere göre doğru mu bilmiyorum ama Hawkeye dizisi ile Clint'i son görüşümüz olabilirmiş) -ve hep mutlu olmalarını- başka da bir isteğim yoktur.

@notalardakonusur
Şunu unuttum, bazı karakterlere artık hakkettikleri değeri versinler. Clint için artık çok geç belki ama diğer karakterlerin haklarını yemesinler.

@notalardakonusur
Ve o baştaki jeneriğe (Marvel yazısını kastediyorum) lütfen Clint'i koysunlar artık!!! Clint orijinal altıda olmasına rağmen hiç bir yerde, hiç bir şekilde gözükmüyor. Bir tane fotoğrafını koymak çok mu zor? Bir tane ya bir tane!!! Aklıma her gelişinde sinirlerim tavan yapıyor resmen.

@notalardakonusur
Sorduğun soru bunları pek kapsamıyordu ama bunlar dışında pek bi isteğim yok.

@orhany
Deadpool. Ayrıca Ultimate Spider-Man'de olan takımı bir arada görmek çok isterdim. (Spider-Man/Iron Fist/Luke Cage/White Tiger)

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@mehmetasik10
Tek söyliyeceğim karakter magneto olurdu ama artık o da zor
@notalardakonusur
Artık gelebilir ki. Disney, Fox'u satın aldı yani şu an istediklerini yapabilirler.