Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

mr.robot izlemek

4 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
@bydoktor

@bydoktor

8. Seviye

Diziye başlamadım sizce nasıl?

No One
No One
6 yıl önce

Bir bilgisayar mühendisi olarak diziye ba-yıl-dım. Gerçek hayatta kullanılan hack yöntemleri, gerçek arayüzler ve kodlar, teknolojinin katlanarak geliştiği dünyamızda gerçek bir tehlike senaryosunun işlenişi. Aynı zamanda senaryo ve oyunculular şahane. Türk Bayrağı ve Antep Fıstığı referanslarını da seversin görünce 😃

öykü
öykü
6 yıl önce

Bazı bölümleri fazla sıkıcı gelmesi mümkün ancak dizi kaliteli bir dizi sanal ortamda olabilecek şeyleri anlatıyor,kendi arkadaşlarımın çoğu diziden bir şey anlamamıştı ancak bu kişiden kişiye göre değişiyor öznel yorum yapmam gerekirse gerek oyuncular gerekse senaryo bir tık üst seviyeye hitap ediyor ben tavsiye ederim 🙂

thebigbangpotterhead
thebigbangpotterhead
6 yıl önce

daha başlamadım ama rami malek in bohemian rhapsody başarısından sonra 😝başlayacaklarım arasında

Mehmet - 19
Mehmet - 19
6 yıl önce

Zaman zaman boş sahnelerin geçtiği sakin bölümler var biraz sıkıcı gelebilir fakat sapyoseksüel insanlar için zeka dolu bir dizi. Özellikle sanal ortam ile ilgilenen bilgisayarsever arkadaşlar için de güzel bir dizi. Şahsen büyük bir kitleye hitap ettiğini düşünmüyorum fazla da öneren olmaz zaten çünkü izleyenlerin çoğu asosyal 🙂

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık