Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

nasıl bittiğini bile anlayamayacağınız filmler

8 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
....blabla

....blabla

15. Seviye

tek solukta izlediğiniz, keşke bitmeseydi dediğiniz filmler neler?

Yusuff
Yusuff
5 yıl önce

Harry potter

@mrscamander
5 yıl önce

fantastik canavarlar nelerdir nerede bulunur filmi aşırı sürükleyiciydi bana göre birde split, the dark tower, sessiz bir yer, ben efsaneyim filmleride sürüleyiciydi

....blabla
....blabla
5 yıl önce

ben efsaneyim baya iyi ama hakkını yememek lazım

mahşerin 4 atlısından bir
mahşerin 4 atlısından bir
5 yıl önce

İt 1. ve 2. bölüm, The Maze Runner Serisi, Escape Room ben izledim hepsini böyle aksiyon gerilim filmleri çok akıcı geçiyor bence çok güzel filmlerdi

@patrick1
5 yıl önce

Zindan Adası, Benjamin Buttonun Tuhaf Hikayesi, Parazit, Matrix, John Wick, İnsterstaller, Whiplash, Esaretin Bedeli, Harry Potter, Joker, Marvel, Batman Kara Şövalye, Yeşil Yol, Guguk Kuşu, Truman Show, Forrest Gump...

morgana le fay
morgana le fay
5 yıl önce

Reis sen ben misin

Yükselbyanik
Yükselbyanik
5 yıl önce

marvel serisideki çoğu film ya açıkcası izlediğim her film sürükleyici genellikle bilim kurgu filmleri izliyorum hepside akıcı ve güzel

Levan
Levan
5 yıl önce

Matrix serisini Animatrix dahil yakın zamanda tekrar izledim. (Sadece The Matrix filmi için konuşacağım) Matrix'i soluksuz izlemeyeyim de hangi filmi soluksuz izleyeyim? Aksiyon sahneleri hala taş gibi, sunum mükemmel, hikaye gram sıkmıyor ve hala ilk izlediğim kadar taze hissettiriyor. İlk izlediğim zamanı hatırlıyorum, film bittiğinde üstüne 100 saat daha film çekseler izlerim demiştim. Sonra da Revolutions'ı izledim ve hakikat yüzüme ağır bir tokat indirip "O kadar emin konuşma" dedi.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık