Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

1

ne demek kullanıcı adını değiştiremezsin?

22 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
melina

melina

14. Seviye

dostlarım kullanıcı adımızın değiştirilebilir olması lazım. sizce de öyle değil mi? bu hesap annemin hesabıydı. hesabı fethettim ama hala annemin adı... sanırım tam fethedemedim ya da tarih kitaplarından her sayfayı silemiyorsunuz.

luciferr:)
4 yıl önce

okadar yorumum varki kendi tartışmam sandım 🙂

tunaaa
tunaaa
4 yıl önce

Ben adımı değiştirince kullanıcı adım da değişiyor.

goriaq
goriaq
4 yıl önce

aynen bende de öylü

goriaq
goriaq
4 yıl önce

yanlış yazdım öyle

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

Lusicim biraz bakındım profilime ama fantastik o kadar az izliyorum ki bulabildiklerim bir elin parmağını geçmiyor. Lucifer cursed izlemişsin zaten bi gotham vardı onu da izlerim demişsin ama sallamışındır kesin : D elimde bir resident alien var ama kara mizah ağırlıklı fantastik öge bakımından pek tatmin etmez seni. The Witcher izlemediysen bakabilirsin ona haricinde malesef o türde elimdepek bir şey yok : /

4 yıl önce

teşekkür ederim bakındığın için gothama baktım 1 2 bölüm izledimde pek saramadı beni aslında cursedi tam izlemedim sen izledinmi güzelse başliyim tekrardan ilk bölümden bıraktıydım lskjdlfd

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

Cursedi başrol haricinde çok beğenmiştim bence sarar seni . İlk çıktığında izlemiştim baya olmuş konusunu tam hatırlamıyorum ama ilginç karakterler vardı hiç izleyecek bir şeyin yoksa bile izlenir.

4 yıl önce

sağol teşekkür ederim yardımın için hiç izlicek bir şeyim yokdu valla euphoriaya başliyim dedim amannn şu oruç ayında olmadı günaha girdim rssmen dfkjkjdffksdf

Moridin
Moridin
4 yıl önce

Hesap ayarlarım kısmında adını değiştirebilirsin böylelikle bilgilerin güncellenmiş olur

melina
melina
4 yıl önce

adımı değiştirdim ama kullanıcı adıma dert yanıyorum yine de sağol

Moridin
Moridin
4 yıl önce

Önemli değil

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

hesap ayarlarından bilgileri güncelleme yaptığında ismin değişmiyormu

4 yıl önce

vay seni ne zamandır görmüyordunshsjdds

melina
melina
4 yıl önce

hayır isim değişiyor ama kullanıcı adım değişmiyor

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

ah lusicim artık eskisi gibi dizi bulamadığımdan saldım ya arada öyle tartışmalara bakıyorum

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
4 yıl önce

malesef melina o konuda yapabilcek bir şey yok : / yeni hesap aç orda da atacağın yorumlar senin benliğini yansıtacak

4 yıl önce

ay bendee bulamıyom eskilere başliyasım geliyor ama başlamıyom bende salmıştım bi arada dolanıyom öyle artık

4 yıl önce

yeni aç ne olucakki levelde çok yüksek değil zaten

melina
melina
4 yıl önce

ama yaptığım yorumlar burda kalıcak hepsi benliğimi yansıtıyor

4 yıl önce

doğru orası öyle umarım değişebilirsin

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık