ben burdan izliyom
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

kardanadam
Yorumlar (23)

Larim
Var ama netflix bazen yetersiz olunca geliyorum.Hem burda yorum falan yapmak çok hoş oluyor.

alarkokombigercekkombi...
netflixim var ama buradan izliyorum.Bazi film diziler orada yok.

xxxbersuxxx
Netflixim var ama Netflixte maalesef her dizi veya film yok ve eğlenceli oluyor aslında yorum falan yapmak, fikir belirtmek.

Melis Mikaelson-Buffay
bnim netflixim var ama bölümlere yorum yapmak istediğim için burayı kullanıyorum

elpatron00
bi ara netflixten izlesem bile tekrar buraya geliyordum. buranın ortamı daha iyi ve orda olup da internette olmayan fazla dizi yok. kısacası netflixi iptal ettim ve netflixi olmayanlar ; hiçbir şey kaybetmiyorsunuz.

Legend 1978
zaten olsun da istemiyorum burası 10 numara 5 yıldız emeği geçenlere teşekkür ederim...

elpatron00
netflix cidden abartıldığı gibi bi platform değil tek iyi yanı nette olmayan bi kaç Meksika-Brezilya dizisiydi onları bitirip iptal ettim buraya geri döndüm döndüm

Yükselbyanik
Bende vardı ama arkadaşıma verdim bu sitede takılıyorum 1 2 içerik dışında hepsi aynı bence

@Defne
Kendi Netflix'im yok ama kuzeniminkini bedavaya kullanıyorum.İlk bu siteyi keşfetmiştim bu site yetiyordu da artıyordu,ama son zamanlarda bazı sorunları yüzünden biraz soğudum.Neyse bu yüzden bir kaç hafta önce kuzenimin Netflix'ini kullanmaya başladım.Ama orda da ne izleyeceğime bir türlü karar veremiyorum.Açıkcası orda çok fazla saçma şey var.

@Defne
Evettt kuzenim geri Netflix hesabını kapattı.O yüzden yine siteye kaldım.Yani tekrardan kaçak sitelerden izlemeye devamm.

Legend 1978
Bende netflix yok bir kaç arkadaşım da var ama hemen hemen aynı içeriklere sahipler sanırım ve bence burası daha iyi sonuçta netflix ücretli ben arkadaşlara siteyi tavsiye ettim ama onlarda para çok gittiler netflix üyeliği aldılar

elpatron00
Site yöneticileri şikayetler kısmına biraz daha kulak verse burayı netflixten ayıran tek şey twd olacak. Eksikleri basit ama can sıkıyor bakalım nasıl olacak ilerde

mahşerin 4 atlısından bir
netflix im yok olsun da istemem şahsen burası var bana yetiyor da artıyor bile netflixin çok b*ktan filmleri var burayı seviyorum onun için burası

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
ew
Bazen netflixten bölümü izleyip buraya yorum yapmaya geliyorum