Netflix'i sevmeyen bir dizisever olduğum için böyle soru soruyorum .aklınıza gelen , takip ettiginiz diziler/filmler varsa önerir misiniz ??
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

netflix yapımı olmayan güzel diziler/filmler önerir misiniz

dizicoliik
Yorumlar (20)

Amy Santiago
O kadar çok şirket var ki tek filtren Netflix olmayan olmamalı. Sevdiğin-öneri istediğin tür ne? Komedi, dram, polisiye, gençlik? Uzun soluklu dizilerden mi, mini dizilerden mi hoşlanırsın? Güncel ya da daha eski? Çok popüler ya da keşfedilmemiş? Birkaç özellik daha belirtirsen insanlar sana daha iyi tavsiyeler verebilir diye düşünüyorum.

Forrest Gump
Açık ara The Man in the High Castle. Amazon Prime dizisi ve bence Amazonun en başarılı dizilerinden birisi, izleme listene koymalısın.

Levan
Westworld, Succession, True Blood, Chernobyl, The Wire, Good Omens, Community, True Detective, Oz, Mad Man, Seinfeld, Mandalorian, Carnivàle aklıma gelen en iyileri. Sadece Live-Action dizileri yazdım. Bu kalitede çok daha fazla çizgi dizi de vardır.

_Felina
Merlin-See-Dexter-Hannibal-Your Honor hepsi güzel ama sana hepsini tavsiye etmiyorum çünkü nasıl dizilerden hoşlanırsın bilmiyorum ama mutlaka arasından seveceğin bir dizi çıkacaktır.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
tunaaa
Titans, Gotham,