Asla unutamam dediğiniz de olabilir
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

n4z4r
Yorumlar (28)

---> *-* <---
prison break ve yani sanırım teen wolf cunku herkes izlesin yani herkez izlemiştir onu vence bu yuzden izlemediyseniz başlayın pişman olmazsiniz tabi bence ben herkesin zevkini bilemem sadece bir tavsiyeeeeeeeeee neyse bb

Kübra Çağal
çok var ama daha dün bitirdiğimi söyleyeyim, Death Note. Bugüne kar izlediğim en kaliteli çizgi diziydi. Normal bir dizi olacaksa da... Sherlock. Bu ikisi dışında beni çok etkileyen olmadı hiç.

Legend 1978
ben 43 yaşındayım ilk dizilerim yalan rüzgarı'dır sonra hayat ağacı ve dallas hepsi çok güzeldi çocuktuk o zaman çok fazla dizi yoktu ama şimdi öylemi hergün yeni diziler geliyor ve çokda güzel diziler mutlaka izlemem gereken diziler arasında ilk 3'ü LA CASA DE PAPEL PRİSON BREAK VE MARVEL AGENTS OF S.H.İ.E.L.D benim için böyle
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

iremkk
friends hımym arkadaşlığı çok güzel anlatan iki dizi , anne with an E hayata farklı bi bakış açısı kazandırdığını düşünüyorum , dark daha önce böyle farklı bir dizi izlemediyseniz fazla düşünmesenizi sağlar , son olarak the 100 sürükleyici benim için yeri farklı olan bir dizi (son sezon hariç) gayet güzeldi

Sude adım
The Punisher, Prison Break, Lost eğer bu 3ünden en az 1ini izlemezsen çok şey kaybedersin

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Liov
Sherlock