edi : dean winchester
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

jensen ackles
Yorumlar (227)

emrismerlin
tartışmalarda görüp tekrar geldimm ben hayatımın ilk darbesini favori karakterimin ölümüyle yemiş olabilirim. Sirius Black'in ölümü... bi de şey yani Harry Potter bağımlısı olarak ilk izlediğimde çok üzülmüştüm favorim olsa da fazla bi bağlılık hissetmiyodum ama bağımlısı olup milyon kere izlemeye başlayınca git gide daha çok ağlatmaya canımı yakmaya başladı........
*not:balık burcuyum :')*

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

emrismerlin
sherlock (!)

emrismerlin
linç edicekler ve diziyi nısıl izlidin shirlick ilmidi diyenler gelmeden söylemeliyim ki... bu birr şakaa, bu bir şakaydı, ironii hehehe

Quila
-LOKİ SPOİLER SPOİLER- en güncel olarak Mobius ve Loki ölmediler ama yine de o sahneler üzücüydü

T.W.H.
Supernatural -spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler- malum melek öldüğünde neden böyle oldu şimdi diye çok ağlamıştım, izlediğim zaman geceydi ve annem verdiğim tepkinin sebebini merak ettiğinden dayanamayıp yataktan kalkıp izlemişti o bölümü. Daha önce bir çok dizide bir çok karakterin ölümüne ya da farklı duygusal sahnelere üzülmüştüm ama hiçbirine o tepkiyi vermemiştim, etkisinden final bölümü yayınlanana kadar çıkamamıştım izleyenler biliyor finalde ikinci bir şok geldi tabi.

theunicorn
Klaus Mikaelson, Elijah Mikaelson, Allison Argent, Snape, Dumbledore, Sirius Black

@ceyted
Kendim, ölümüne değil ama üzülüyorum işte.

emrismerlin
ölürsem mezar taşıma şunu yazın diye vasiyet ediceğin muhtemel yazı; bu ilk ölüşüm değil.. jdhafjkshg

*Profesör*
Oliver Queen, Tony Stark, James ''Logan'' Howlett, Natasha Romanoff, Loki Laufeyson

Şeymadiebiri
Scofield

Şeymadiebiri
Yine de üzülmüştüm bayağı son sezonun içeriğini bilmediğim için doğru mu yalan mı tereddütte kalmıştım

Alia dimitros
lacasa de papel nairobi ve moskova, stranger things hopper, harry potter cadric diggori

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Emircann
spoiler tarlası gibi neyse ki çoğunu izledim