Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

4

overrated diziler

44 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Kader gardaşım

Kader gardaşım

40. Seviye

abartıldığını düşündüğün diziler

Burak Erdem
Burak Erdem
4 yıl önce

The Queen's Gambit, Messiah bunları severim ama abartıldığı kadar yoklar. Darkı da ekleyebilirdim ama bu ikisine göre abartıyı daha fazla hak ediyor ama o da aşırılardan tabi

Nil Tetik
Nil Tetik
4 yıl önce

lucifer'ın hala neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum tamam güzel dizi ama abartılacak kadar değil

@delidivane
4 yıl önce

Breaking Bad

sinem salvatore
sinem salvatore
4 yıl önce

stranger things asssssiiri abartılıyo

theyorumcu
theyorumcu
4 yıl önce

çok var da söylesem linç yerim boşverin fdlkfvlşd

Kader gardaşım
Kader gardaşım
4 yıl önce

burda yemezsi

theyorumcu
theyorumcu
4 yıl önce

@Kader gardaşım mesela Stranger Things veya HIMYM. Güzel değiller demiyorum ama fazla abartılıyolar

_Felina
_Felina
4 yıl önce

İzlemediğim dizilere overrated diyemem izlediklerim arasında ''Stranger Things-Lucifer-Prison Break-La Casa De Papel'' bence çok abartıldı. Yanlış anlamayın bu diziler güzel dizilerdir ama gereğinden fazla abartılıyor.

rav
rav
4 yıl önce

lucifer yerine supernatural abartılmalıydı :'(

_Felina
_Felina
4 yıl önce

Supernatural 15 sezon ve her sezon 22 bölüm insan izlemeye korkuyor. Bu kadar uzun olmasa çoktan izlemiştim.

rav
rav
4 yıl önce

15 sezon olması birçok kişinin gözünü korkutuyor ama her bölümün ayrı bir hikayesi var ve karakterlere çabuk ısınıyorsun. en azından izleyecek bir şey bulamazsan bir şans vermeni öneririm.

_Felina
_Felina
4 yıl önce

Şu sıralar daha önce önyargılı olduğum dizilere bakıyorum ve gayet güzeller. Birkaç dizim daha var onları da izleyince Supernatural'a da bakarım.

@triceratops
4 yıl önce

elite

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
4 yıl önce

Her diziyi aşırı abartan büyük bir kitle oluyo zaten o yüzden hepsi

şahmerann
şahmerann
4 yıl önce

teen wolf abartılmıyor bence kendi sayfasında kendi yorumlarında abartılıyor bu olagandışı bişey değil arkadaşlar aynı şekilde tvd ve riverdale yada friends gibi bu ve benzeri dizilerin kendi sayfasında abartılması gayet normal bişey

Ronaldocu
Ronaldocu
4 yıl önce

elite,riverdale,big bang teory

grael
grael
4 yıl önce

Bu yorumumun tam solundaki diziler var ya, heh onlar işte.

Ronaldocu
Ronaldocu
4 yıl önce

hepsi değil vikings ve lucifer güzel

Magne Seier
Magne Seier
4 yıl önce

kanka gözünü seveyim Vikings'i onlara dahil etme pls

grael
grael
4 yıl önce

Vikings bu yorumu attığımda solda değildi.

bilemedim ki
bilemedim ki
4 yıl önce

fanları tarafından hakı savunuculuğunn üstlendiği diziler ve her şey bence, geçen teen wolf'un yorumlarında gördüm olumsuz yorum yapanları dislike yağmuruna tutup makale makale yorumlar yazmışlar hayır ergen dizisi değil süper dizi diye ? lol yani

şahmerann
şahmerann
4 yıl önce

buna fan dayanışması deniliyor ve bence gayet de yerinde bişi

bilemedim ki
bilemedim ki
4 yıl önce

Tamam kardeşim dayanışsınlar da olumsuz yorum yapmak isteyeni de salsınlar, ne kadar güzel ne kadar harika bir dizi olduğunu ispatlamaya çalışmalarına gerek yok, herkesin tarzı beğenisine kimse karışamaz

Amy Santiago
Amy Santiago
4 yıl önce

Büyük ihtimalle linç yiyeceğim ama yazmak istiyorum. Bence Friends de biraz overrated bir dizi. Ben sitcom çok severim çoğunu da izledim, izliyorum. Ama friends'in bu kadar abartılmasına anlam veremiyorum. Keyifli bir dizi evet ama mizah ögeleri çok kısıtlı gibi geliyor bana. Chandler'ın şakaları, Joey'in şapşallıkları, Monica'nın takıntıları... Bir süre sonra insan olacak olan şakaları tahmin ediyor gibi geliyor. Bu beni biraz rahatsız etti açıkçası. İzleyen, seven, bayılan kişilere laf etmiyotım yanlış anlaşılmasın. Sadece DÜNYANIN EN İYİ SİTCOMU mu cidden?

@sudepng
4 yıl önce

elite

Who
Who
4 yıl önce

Bütün gençlik dizileri aşırı abartılıyor (Teen Wolf, Riverdale vb.)

bilemedim ki
bilemedim ki
4 yıl önce

bu yorumu yazmaya gelmiştim, yalnız olmadığımı gördüm like attım gidiyorum :)

kullanıcı13045302494
kullanıcı13045302494
4 yıl önce

Kesinlikle teen wolf izleyip seven bir olsam da Çok abartılıyor.

Who
Who
4 yıl önce

Aga komik olan durum: Teen Wolf'un kalitesini -Çokta fazla olmayan- takipçisine bağlıyorlar. Neymiş çok takipçisi varmış, bu yüzden dizi iyiymiş. Birde şey diyorlar: "Imdb'sini görüyorsunuz" 7.7 Imdb, bunun neresi mükemmel ?

Who
Who
4 yıl önce

ADAMLAR BREAKİNG BAD İLE TEEN WOLF'U KIYASLIYOR SDADSADSA. SİTENİN YAŞI NEDEN BU KADAR DÜŞÜK ?

kullanıcı13045302494
kullanıcı13045302494
4 yıl önce

IMDB puanın ne olduğunu bilmeyenler var ki

morgana le fay
morgana le fay
4 yıl önce

açılan en harika tartışmaya cevabım elite. yani başlamam, hiç de merak etmiyorum. Tuhaf ama nadir olan bir şey

Burak Erdem
Burak Erdem
4 yıl önce

Sırf abartısı yüzünden başlamadığım dizilerden biridir. O kadar abartıldı ki irrite oldum

morgana le fay
morgana le fay
4 yıl önce

Evet ya

dizicoliik
dizicoliik
4 yıl önce

la casa de papel ..

mei'
mei'
4 yıl önce

teen wolf,lucifer

nazif
nazif
4 yıl önce

sitenin trendlerindeki bütün diziler

Amy Santiago
Amy Santiago
4 yıl önce

Brooklyn Nine-Nine hariç katılıyorum

ranaa!!
ranaa!!
4 yıl önce

stranger things, elite

ranaa!!
ranaa!!
4 yıl önce

kim dislike attı ln-

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık