abartıldığını düşündüğün diziler
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Kader gardaşım
Yorumlar (44)

Nil Tetik
lucifer'ın hala neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum tamam güzel dizi ama abartılacak kadar değil

theyorumcu
çok var da söylesem linç yerim boşverin fdlkfvlşd

theyorumcu
@Kader gardaşım mesela Stranger Things veya HIMYM. Güzel değiller demiyorum ama fazla abartılıyolar

_Felina
İzlemediğim dizilere overrated diyemem izlediklerim arasında ''Stranger Things-Lucifer-Prison Break-La Casa De Papel'' bence çok abartıldı. Yanlış anlamayın bu diziler güzel dizilerdir ama gereğinden fazla abartılıyor.

_Felina
Supernatural 15 sezon ve her sezon 22 bölüm insan izlemeye korkuyor. Bu kadar uzun olmasa çoktan izlemiştim.

rav
15 sezon olması birçok kişinin gözünü korkutuyor ama her bölümün ayrı bir hikayesi var ve karakterlere çabuk ısınıyorsun. en azından izleyecek bir şey bulamazsan bir şans vermeni öneririm.

_Felina
Şu sıralar daha önce önyargılı olduğum dizilere bakıyorum ve gayet güzeller. Birkaç dizim daha var onları da izleyince Supernatural'a da bakarım.

şahmerann
teen wolf abartılmıyor bence kendi sayfasında kendi yorumlarında abartılıyor bu olagandışı bişey değil arkadaşlar aynı şekilde tvd ve riverdale yada friends gibi bu ve benzeri dizilerin kendi sayfasında abartılması gayet normal bişey

bilemedim ki
fanları tarafından hakı savunuculuğunn üstlendiği diziler ve her şey bence, geçen teen wolf'un yorumlarında gördüm olumsuz yorum yapanları dislike yağmuruna tutup makale makale yorumlar yazmışlar hayır ergen dizisi değil süper dizi diye ? lol yani

bilemedim ki
Tamam kardeşim dayanışsınlar da olumsuz yorum yapmak isteyeni de salsınlar, ne kadar güzel ne kadar harika bir dizi olduğunu ispatlamaya çalışmalarına gerek yok, herkesin tarzı beğenisine kimse karışamaz

Amy Santiago
Büyük ihtimalle linç yiyeceğim ama yazmak istiyorum. Bence Friends de biraz overrated bir dizi. Ben sitcom çok severim çoğunu da izledim, izliyorum. Ama friends'in bu kadar abartılmasına anlam veremiyorum. Keyifli bir dizi evet ama mizah ögeleri çok kısıtlı gibi geliyor bana. Chandler'ın şakaları, Joey'in şapşallıkları, Monica'nın takıntıları... Bir süre sonra insan olacak olan şakaları tahmin ediyor gibi geliyor. Bu beni biraz rahatsız etti açıkçası. İzleyen, seven, bayılan kişilere laf etmiyotım yanlış anlaşılmasın. Sadece DÜNYANIN EN İYİ SİTCOMU mu cidden?

Who
Bütün gençlik dizileri aşırı abartılıyor (Teen Wolf, Riverdale vb.)

bilemedim ki
bu yorumu yazmaya gelmiştim, yalnız olmadığımı gördüm like attım gidiyorum :)

Who
Aga komik olan durum: Teen Wolf'un kalitesini -Çokta fazla olmayan- takipçisine bağlıyorlar. Neymiş çok takipçisi varmış, bu yüzden dizi iyiymiş. Birde şey diyorlar: "Imdb'sini görüyorsunuz" 7.7 Imdb, bunun neresi mükemmel ?

Who
ADAMLAR BREAKİNG BAD İLE TEEN WOLF'U KIYASLIYOR SDADSADSA. SİTENİN YAŞI NEDEN BU KADAR DÜŞÜK ?

morgana le fay
açılan en harika tartışmaya cevabım elite. yani başlamam, hiç de merak etmiyorum. Tuhaf ama nadir olan bir şey

Burak Erdem
Sırf abartısı yüzünden başlamadığım dizilerden biridir. O kadar abartıldı ki irrite oldum

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Burak Erdem
The Queen's Gambit, Messiah bunları severim ama abartıldığı kadar yoklar. Darkı da ekleyebilirdim ama bu ikisine göre abartıyı daha fazla hak ediyor ama o da aşırılardan tabi