Benim rüyamda elimde bir koli romla kaçıyordum ve Kaptan Jack Sparrow o bilindik koşuşuyla beni kovalıyodu. Var mı arttıran?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

rüyanıza giren film/dizi karakterlerini anlatıııın!

melina
Yorumlar (15)

Deactivated
Himym Barney amcam bana 3.5 lira verdi diyip şu top oyuncak otomatlarına gidiyordum ve tüm market kareografi dans etmeye başlıyordu

Pinarses
aaa bak şunu da unutthm dkdmsldsşfkşsmdşsdnşsnd elitede ki guzmanı gördüm forum istanbul avmsinde dkdmdldmldmdoddmsş çok saçma ve güzeldi fotoğraf çekilmek istemiştik görevdeyim kusura bakmayın diye bizi reddetmişti skdmdlsmşd biz de guzman neden türkçe diye sorguluyoduk gün boyunca bizim yanımızdan ayrılmadı hep beraber konuştuk beraber geztik ama bi foto çektirmedi

Pinarses
abiii neler görmedim kii ben daha geçen haftalarda rüyamda the 100 deki biçici oluyodum birden bire insanları yiyodum sonra korkarak eve kaçıyodum orda bitiyodu heçen aylarda da teen wolfdaki dehşet doktorları gitmişti rüyama ben evde saklanıyodum beni görmesinler diye koltuğun altına giriyodum falan çok tuhaftı ya baya etkisinden kalmışım

Alia dimitros
yemin ederim 365 gün'ün fragmanını izldim daha sonra rüyamda michel morroni ile duş alıyordum ama filmi izlemedim

@notalardakonusur
Rüyama bir kez Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff'u canlandıran oyuncu) girmişti ve onunla Wanda hakkında konuşuyorduk. Sanırım hayatımın en güzel anlarından biriydi. Gerçek olmaması ise acı verici.

@notalardakonusur
Bi kez daha rüyamda görmüştüm ama o Elizabeth Olsen mıydı yoksa Wanda Maximoff muydu hatırlayamıyorum. Ne yazık ki konusunu da hatırlayamıyorum.

nnnnnnnnnnnnnn
bi ara the 100 a sarmıştım rüyamda uzaydayız ve gemini içinde biçicileri öldürüyoruz bende o sırada bellamy ve clarke manita olsun diye uğraşıyorum (isim biçiciler miydi emin değilim)

Vampirates
vis a vis teki macarena, fabio falan rüyama girmişti , o kadar degişikti ki , macarena noodle hırsızlığı yapıyodu , fabio yakalıyodu , yanımdakiler kaçıyordu (değişik bir kafa)

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
yeni hesap madebybasaq
elite rüyamda samuel ve marina bş bardaydılar içiyorlardı fln marina oraya nanoyu da çağırmıştı neyse marina tuvalete gittiğinde nano samueli öpmüştü