Gelen olur mu bilmiyorum da ramazanda dedim sahura kadar napıcaz bare konuşalım.
İstediğinizi yazın, konuşun, tanışalım falan işte maksat gırgır olsun zaman geçsin
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

theyorumcu
Yorumlar (111)

theyorumcu
Ramazan da bitti buraya toplasan kaç kez uğramışımdır acaba dskjcjsdk neyse yan çar olarak kalsın burası da

Chi-ku
Mahçup bir eda ile baktı otuz yıllık dünya yarenine,
Kaçıracak oldu bir an gözlerini, vazgeçti;
-Saliha, dedi.
Beş param yokken de kabul eder misin beni?
Eve ekmek getiremesem de yine aynı gözlerle bekler misin camlarda?
Saliha!
Alamazsam sana o çiçekli entariyi
Doğru söyle, küser misin bana?
Saliha!
Tarayıpta saçlarını beyaz yıldızlara asar mısın yine tavana?
Çıkarıp eski fotoğrafları sandıktan bir bir hatırlar mısın yine?
Gelinlikli fotoğraflarını gösterip gösterip der misin bak bu en sevdiğim diye?
Saliha!
ya elim boş gelirsem eve;
geçen gül kurusu iplik istedin de getiremedim diye kızmıştın ya bana, getirmezsem, getiremezsem?
Söyle doğruyu hele, yine çatar mısın keman kaşlarını efendine,
Saliha!
Korkarım ya ceketimi bile almazsan artık omzumdan,
Ya kapıyı açıpta arkanı dönüp kaçarsan,
Ya eski Saliha olmazsan,
Söyle, beş parasızda sever misin beni...

theyorumcu
Paydos bundan böyle çılgınlıklara!
Sert konuşmaya başladı aynalar,
Yetişir koştum aşkın peşi sıra;
Bitirdi beni bu içki, bu kumar.
Ne saklayayım gaflet ettiğimi,
Elimle batırmışım gençliğimi;
Binip gideceğim en güzel gemi!
Aldığını geri vermez dalgalar.
Meyhaneler, sabahçı kahveleri,
Cümle eş dost, şair, ressam, serseri,
Artık cümbüşte yoksam geceleri
Sanmayın tarafımdan hıyanet var.
Yaş ilerliyor… Artık geçti bizden;
Kişi ev bark edinmeli vakitken.
Gün gelince biz değil miyiz ölen?
Cenazemiz yerde kalmasın dostlar!

theyorumcu
Birçok giden memnun ki yerinden çok seneler geçti, çok seneler geçti dönen yok seferinden

kullanıcı13045302494
ne kadar uzun zaman oldu yazmayalı en son neye yorum attım hatırlamıyorum bile adofxpcospif

theyorumcu
Ben uzun saatler uyanık kalabilmeme rağmen uykuya da aşırı düşkünüm o yüzden 54 saat gibi bir süre uyanık olsam uykum gelmese bile canım uyku çeker lan 54 saat uyku yok ne demek özlerim ben uyumayı zöscldkckd

Helinnn
ohaaa yorum kontrole takilmadan

Helinnn
Hasss yorumum bitmemişti oysaa. Neyse kontrole takılmadan gitti dicektim adminn adammsinn errrrrrrrrkek yaaaa. Bir de limit de yokk

theyorumcu
bu aralar işlem limiti olmuyo bazen harbiii adamsınız adminler ama gıcığınız bize miydi ya bizim her şeyimiz k0ntr0le ve işlem limitine takılırdı...

Helinnn
yeni bir diziye başlicam Zaman Çarkı bakak nasıl gececek uyuyacaktim vazgeçtim zaten 9 buçuk gibi tekrar uyanmam gerek e 9 bucuga da bi 3 bucuk saat kalacak en son ki rekorum 54 saatti bence bugün uyumayabilirim yani tabi eski gücüm yerindeyse bu arada Berfinnn günaydın cınımm

Helinnn
ondan hiç şüphem yok eminim o da uyumuyor bdbsbsbh bir de neyime guveniyorsam 7'ye kadar uyanigim sonra da 9'da uyanip okula d3foluyom hsbsbhshsh

theyorumcu
xsodsıcdscsd iyi uyanabiliyosun ya ben alarm falan hiçbir şey duymam öyle bir durumda

theyorumcu
10 kilo verdim corona olduğumdan beri ama şu sahura kadar oturdukça gelen yemek yeme isteği beni mahvedicek galiba xklsdjcksd

mnb
bugün lazer randevum var. var mı benim gibi yaptıran. her gididşimde ağlayarak gidiyorum...

Helinnn
almayin ln Berfinimin yorumlarini k0ntrole dhhdhdhhs

theyorumcu
aynen aynen sabahlara kadar konuşurduk hakkında bildiğim şey 5 parmağı geçmez kdscjsjc çünkü kişisel bilgilerden ziyade gündelik sohbet ediyoduk gerçi

Helinnn
Ayıp ediyorsun ya tabiki ogretirim babsbsbhaha off özledim be eskileri özellikle ben sen ve İsmail'in sabaha kadar uyanık kalmamamizi

Helinnn
ne olsun ya bende de hep aynı şeyler değişen bir şey yok okul falan işte

theyorumcu
hangi bölümdü? çünkü ben seni üni mezunu diye hatırlıyorum ama yaşına bakılırsa doğru üni okuman daha mantıklı sdkcjks

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
--->˙ー˙<---
coskun bile gelmemis la