Merhaba burada nasıl seviye atlayabilirim 4. seviye de kaldım da
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Meltem Ç.
Yorumlar (53)

YusufBEY
Gençlik kimseyle yarışmıyorsunuz level falan kasmanıza gerek yok. İşsizliğe de gerek yok 50+ levelli adamlar/kadınlar var hangi birini geçiceksiniz

Mr. Rick Grimes
Arkadaşlar en çok level artıracak şey; İzlediğiniz filmlerin veya dizilerin altına yorum yapıp beğeni gelmesidir. En çok level artıran yorum yapmak yani

soju
aga çok garip insanlarsanız yeminle bura oyun değil amk bari burda yarış yapmayın bi rahat olun ya

baranteller
Dizi takip edip izlediğin bölümleri işaret edersen seviye puanın artıyor. Takipçi gelirse artıyor ve dizilere yaptığın yorum ve o yorumu beğenirlerse oradan da puan alıyorsun.

Yükselbyanik
selam arkadaşlar 6 seviyede takıldım nasıl seviye atlanıyo her gün giriş yapıyorum izledim diye işaretliyorum yorum yapıyorum ama 2 3 gündür 6 da kaldım bilen yardımcı olursa sevinirim

@canemre41
önemli olan seviye değil ki sosyal bir site yapmışlar admin teşekkürler her siteye üye olman
@bhavaa
Bence önemli olan olabildiğince dizi film izleyip kültürlenmek.Seviye atlamak sadece gösteriş bence...

Lᴇᴏɴᴀʀᴅᴏ Sɪᴠɪᴄ
arkadaşlar şuan 14.seviyeyim çok mutluyum trende beni görürseniz şaşmayın ok

brave
bende şuan birsürü diziyi ve filmi takip ettim o yandaki izledimlere falan bastım ama hala 4. seviyedeyim d gösteriyo

@enes3078
Yıl 2020 hala çözüm bulan yok

#Nightmare#
Altta dizi takip ederek felan artar diyorlar amina köyüm zaten öyle yapınca level artsa buraya bunu yazmazdik

ebrar '
diziyi izledikten sonra her bölümün yanında yuvarlak bi şey var izledikçe tıklarsan izlediğin bölümleri sayıyor ve ne kadar çok izlersen seviyen o şekilde artıyor.

@enes3078
@morfin0 ben 5 gündür en az 20 bölüm izlemiştirim site şuan bence bakım tarzı bişeyde söyleyem sana

Mücahit
@#Nightmare# Eğer ki yorumun bana hitaben ise yanlış yaptığın bir şeyler var demektir ben kendi yaptığım yolla anlattım lakin sen&sizler yaptığım yolla yapamıyorsanız bu durum benden kaynaklı değildir.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@lsdlahmacun
Sadece profil fotoğrafı için yazıyorum xd