Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

4

sevmediğinizi kitlesi yüzünden dile getiremediğiniz oyuncular?

53 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
melina

melina

14. Seviye

Hani herkes annesinin öz evladıymış gibi çoook seviyordur ya, ama siz sevmediğinizi basitçe dile getirdiğinizde bile saçma sapan şekillerde linç ediyorlardır. İşte o ünlü kim? İllaki vardır. Açıkçası ben cidden Millie Bobby Brown'a bir türlü ısınamıyorum ve bazı kanser kitlesi daha da soğumamı sağlıyor. Kulağının duymaması acı bir olay evet ama onu sevmem için bir sebep olamaz ya?

Ayşe ışıl
Ayşe ışıl
4 yıl önce

henry cavil hiç sevmiyorum itici geliyor bana

~aysel
~aysel
4 yıl önce

Louis Partridge. Evet yakışıklı, evet oyunculuğu iyi ama sevemiyorum sevenlerinde toxic fan olduğunu düşünüyorum. bazıları cidden öyle çünkü çocuğu tanımadan etmeden yakışıklı diye anasından babasından çok sever hala getirip aşırı abartıyolar cidden çok abartıldı bence bu benim düşüncem.

Ayşe ışıl
Ayşe ışıl
4 yıl önce

bende seninle aynı fikirdeyim

Alia dimitros
Alia dimitros
4 yıl önce

taylor swift,hande erçel,kim kardashian(O.Ç. ERMENİ ),ralph fiennes(namideğer voldemort)

PUDDING
PUDDING
4 yıl önce

emma watson taylor swift selena gomez

melina
melina
4 yıl önce

bende emma watson'dan hoşlanmıyorum

Nil Tetik
Nil Tetik
4 yıl önce

Çok popüler olmayan bir dizinin çok popüler olmayan başrolu ama diziye ve karaktere ölüp biten bazı beyinsiz insan mahlukları yüzünden sevmediğimi söylerken tereddüt ettiğim oyuncu Katherine McNamara. ShadowHunters dizisinde Clary karakterini canlandırıyordu (dizi güzel yine de izlenir) Oyunculuğu vasat resmen çok kötü. Başrol ya başrol adam gibi bir oyuncuya verememişler mi?!

Rory<3
Rory<3
4 yıl önce

şuan hiç sevmediğim oyuncu olmadığını farkettim vay be

@notalardakonusur
4 yıl önce

Ya da birden düşününce aklına gelmedi, şahsen benim aklıma şu an hiç kimse gelmiyor (ama oynadıkları karakterleri sevmediğim oluyor).

Rory<3
Rory<3
4 yıl önce

evet sevmediğim karakter çok var oyuncu da vardır muhtemelen ama o an aklıma gelmemiştir dediğin gibi. tom felton var şuan aklıma geldi transfobik bir insan

YİNE BAN YEDİM GTNÜZÜ SKM
4 yıl önce

bts bp falan bide finn'den şu olaylar falan olduğu zaman bayağı bi soğumuştum sonrasında da hiç ısınamadım onu da sevmiyorum yani bide oyuncu falan değil hatta bir kişi bile değil ama animeleri de hiç sevmiyorum belki toxic kitlesi yüzündendir hayatımda bir sefer bile anime izlemememe rağmen kitlesi bende istemsiz bir önyargı oluşturuyo ve sevmiyorum böyle toxic insanlar olmaya devam ettikçe de anime sevmeyi bırak izleyeceğimi bile düşünmüyorum. ama ben kitlesi yüzünden sevmediğimi söyleyemiyorum falan değil direk söylüyorum çünkü hani bi insanın gŏ*dŭndeki b.oku yicek kadar onu yücelten insanlar bana linç atınca veya küfür edince sadece eğlenmeme sebep oluyorlar

melina
melina
4 yıl önce

yüzde yüz katılıyorum hele şu anime sesi çıkartabildiğini sanan kızdan sonra net soğudum bitmiştir

goriaq
goriaq
4 yıl önce

Stranger things i çok severek izlememe rağmen millie bobby brown ve noah schnapp

goriaq
goriaq
4 yıl önce

Ayrıca enola holmes filmini de izledim . sevmeme nedenim de saçma hareketleri ,tiktok ,yapmacık olmaları

4 yıl önce

millie'yi seviyorum açıkçası öyle fan olarak olmasa da sevdiğim bi kişi sevdiğim bi oyuncu hareketlerini falan sevmiyorsan bir şey diyemem ama sadece yanlış bilme diye söylüyorum bildiğim kadarıyla millie tiktoku sadece danslarını sevdiği için kullanıyodu ve yakın zamanda da zaten sildi hesabını

goriaq
goriaq
4 yıl önce

aslında sadece bahane olarak yazdım asıl sebebi çok daha farklı

goriaq
goriaq
4 yıl önce

17 yıl ban mı yedin

4 yıl önce

evet 17 yıl.. bak aklıma geldi sinirlendim yine

jensen ackles
jensen ackles
4 yıl önce

finn wolfhard

Elif Nisa Akkaya
Elif Nisa Akkaya
4 yıl önce

BTS. Üzgünüm. Herkes onun hayranı ama ben nefret ediyorum 😕

Sadece_beyzz
Sadece_beyzz
4 yıl önce

Sonunda BTS sevmeyen biri

melina
melina
4 yıl önce

inan bana herkes değil

muggle olmayan biri
muggle olmayan biri
4 yıl önce

billie eilish nedenimde var ama soylersem toxic damgasi yiyorum

goriaq
goriaq
4 yıl önce

çok haklısın

Helen
Helen
4 yıl önce

Harry Styles

Helen
Helen
4 yıl önce

sevemiyorum sevmeye çalıştım ama sevemedim sebebini sorsan onu da bilmiyorum

Sadece_beyzz
Sadece_beyzz
4 yıl önce

Oyuncu değil gerçi ama BTS üyeleri çok gıcık geliyor bunu bir kere sınıfın sohbet grubunda dile getirdim demedikleri şey kalmadı

tubia
tubia
4 yıl önce

tyler posey in sadece yamuk çenesi sinirimi bozuyor

jensen ackles
jensen ackles
4 yıl önce

onun ifşasıda var p@rno sitesine fln kayıtlı sevilecek biri değil ztn

Ayşe ışıl
Ayşe ışıl
4 yıl önce

ayn adamın çenesi resmen yamuk simetri takıntısıyım her fotoğrafını görünce kriz geçiresim geliyor

ranaa!!
ranaa!!
4 yıl önce

milly bobby brown, yok yani sevemiyorum kızı yapmacık geliiyor. ısınamıyorum, samimi de gelmiyor. başarılı olduğu su götürmez bir gerçek ama kıskanıyor demeyin çıldırıyorum sadece sevmiyorum

rav
rav
4 yıl önce

oyuncu değil ama billie

melina
melina
4 yıl önce

millete sebebini açıklattırıyosun, sende açıkla

rav
rav
4 yıl önce

haklısın hsavçckjsabç sevmemek için pek bir sebebim yok açıkçası... sadece çok fazla abartıldığını düşünüyorum. evet yetenekli, şarkıları da güzel ama o kadar yetenekli ve başarılı insan arasından bu kadar ödül alması saçma geldi bana.

melina
melina
4 yıl önce

yaw niye habire adını değiştiriyosun bi rahat dur

rav
rav
4 yıl önce

UASGLKJCBSAÖB

melina
melina
4 yıl önce

pp senin mi?

'lara
'lara
4 yıl önce

Louis Partridge ve olivia rodrigo sevmiyorum aslında dile getirmektende korkmuyorum korkacak olsam buraya yazmazdım. ikisininde balon gibi şişirildiğini düşünüyorum. louis için sırf yakışıklı diye sürekli öven bir tafa var olivia için ise hem şarkısını balon gibi şişirdiler hemde kendisini. aslında tatlı kız onunla alakalı pek bi sorunum yok ama her röpörtajında taylor'dan bahsetmesi aşırı baydı. taylor swift hayranıyım doğal olarak güncel haber sayfalarını falan takip ediyorum her gün ayrı röpörtaj yapıyor ve hepsinde illaki taylorun adını kullanıyor. bir zamandan sonra bayıyor bu olay. taylordan prim kastığını düşünüyorum. primin tadını sevmiş belliki devam ediyor sürekli. he bu arada nefret gibi bir durum yok her ikisi için de. sadece sevmiyorum ikisini.

melina
melina
4 yıl önce

doğrudur saygı duyuyorum ama göz var insanın louis'e bi bakası geliyor, benim açımdan...

'lara
'lara
4 yıl önce

yok zaten louis'in yakışıklılığına bir şey demiyorum zaten gözü olan herkes anlar yakışıklı olduğunu. adam su gibi zaten maaşallah. sadece yakışıklılığını çok abarttıklarını düşünüyorum. zaten sır görünüşü için fake fanlık yapanlardan bahstmiyorum bile

luciferr:)
4 yıl önce

okadarda değil ne oldu bu sırf dylan için değil kimse için öyle görmem ama seviyorum ben çok sempatik geliyor bana

4 yıl önce

yanlış yere yazmam peki sdkfjsldaksjfksld

Who
Who
4 yıl önce

"Dylan O'Brien" ama dile getirmekten korkmuyorum. 2-3 veletin bana korsan bir sitede küfür etmesi, ne kadar saçma olsada bana etki etmiyor. Nefret ediyorsam, asla fikrim değişmez. Hala da Nefret ediyorum ve Fanlarından daha çok

melina
melina
4 yıl önce

sevdim seni

rav
rav
4 yıl önce

sevmemek tamam da nefret etmek ağır bir kelime bence... neden olduğunu da merak ettim doğrusu

Who
Who
4 yıl önce

Şöyle: Bu adamı sevmiyordum ve fanları daha çok sevmeme neden oldu. Bu arttı ve Nefrete dönüştü. Mesela adamın bir şeyde yeteneği 0 ama fanları onu 100 olarak görüyor. "Biri Dylan'ı sevmiyor mu ? O insan değildir" mottosundalar. Bu her yerde böyle. Instagram mı ? Dylan çöplüğü, bu site ve diğer dizi siteler. Eleştiri yapıyorum ve sevmediğimi dile getiriyorum küfür ediyorlar. Adamın oyunculuğunu, kişiliğini, fanlarını sevmiyorum. Daha doğrusu nefret ediyorum (Nedenim budur, sana saçma gelebilir ne de olsa farklı pencereler)

4 yıl önce

dylanı sevmiyorsun okeyde neden fanlarından nefret ediyorsunki tamam sana laf edenlerinden etde diğerlerinin suçu ne mesele ben sana dylanın fanıyım desem benden nefret edermisin

Who
Who
4 yıl önce

Dylan'a tapacak şekilde seviyorsan, tabii ki de. Onu "İlah" yapan herkesten itinayla nefret ederim

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık