Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-1

sezen aksununda dediği gibi

591 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Drexells

Drexells

23. Seviye

Gelenlere, gidenlere
Gönülden sevenlere
Ümidi yeşertenlere

Bir şiirden süzerek
Ekmeği bölüşerek
Hayatı yüceltenlere

Kavganın, barışmanın
Zamanla yarışmanın
Değerini bilenlere

Doğanın düşüncenin
Hayatın hakikatin
Önünde diz çökenlere

Selamlar olsun
Şerefine kalksın bütün kadehler
Selamlar olsun
Çok yaşasın, yaşasın, yaşasın
Hep yenilenenler

Drexells
Drexells
10 ay önce

Yaklaşık 1 sene önce açtığımız bu konuyu şuan itibari ile sonlandırıyoruz. Her zaman yaşanıldığı üzere kendini kurtaranın voltayı aldığı şu dönemde çokta takılmamak lazım bazı şeylere. Sadri abiminde dediği gibi; Gideninde kalanın gönlü hoş olsun.

Drexells
Drexells
10 ay önce

Böyle feryat nerde yazar
Meçhule adanmış gönlüm elbet güler
Sen bir yonca ben de naçar
Korkarım yolmaktan ruhum kararınca

Kanatır dedim anlamadın
Beni gül gibi sarmaladın
Soluyor gönlün ellerimde
Sana kendimi bağlamadım
Bu sefer de ben anlamadım
Ölüyorum bu deli aşkın bedelinden

Drexells
Drexells
10 ay önce

Canevimde bi' telaş, yangın
Beni sarmalasan durmaz
Sel olur da cayamam yalnız
Beni masum ele koyman
Müşküle tabi zulüm
Peki derdime dert ne diye
Beni anlamadın da kanatma canım, ne olur?
Müşteki zati gönül
Bana vermeli ya hediye
Kaderin de gülerse bu hâli kederden alır
Beni cümle cihan tanır, anlamadın, yanarım

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Soruma yarı yarıya cevap aldım gibi bişey ama neyse. Ee o zaman sen benden faydalandınn kullandın beni... Vay bee ben kendime ne yapmışım böyle. Ulan birde namusu şerefi üstüne yemin ediyor 🙂 manyamısın lan sen ben nacizhane bir soru sordum sadece orada ben buralara siktiri çekseydim ne yapardın dedim sadece ahahah. Ben bilmiyormuydum sanki yaşını zikrini fikrini; biliyordum. Yav bana yine uzun yazı yazdırıyorsun ben konuşmayı seviyorum yazmayı değil ya. Zamanında da o yüzden dedim al bu numaradan ara beni özelden diye ahahahah neyse parmaklarım ağrıdı daha uzatamam yazıyı...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bana ulaşmak isteyeceğini bilemeyebilirdim ya. İnsanız sonuçta herkes bir hayata mensup koşturmacalarımız mevcut unutulabilir bazı şeyler zamanlada zaten göz görmeyince gönül katlanıyora dönüyor olay. Tabi bu kadar tanınan biri olduğumu bilmezdim demek bütün bilgilerim sende var :) yapıyorsun bu ajanlık işlerini

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Benim ne ajanlığımı gördün, sade ve ziyadesiyle düz br ir hayatım var. Demek kendini açıklamak yoruyor seni...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Devamı gelecek olan şeyi merak ettim ama; bakalım ne tarz cadılıklar yapacan daha aç bakalım şu bayramlık ağızını at şu içindeki stresi

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Doktorum doktorum diyorsun nereyi kazandın mesela bunlar hakkında hiç birşey bilmiyoruz

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Ağaç sevgini söylemedin ama odun sevdiğini düşünüyorum. Karadeniz?! Hayırlısı olsun diyelim rabbim gönlüne göre versin. Daha çok diyecek şey vardır belki ama aklıma gelmiyor. Mesela seninde doktor olacağın(sen ve doktorluk ha hahahahhs

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bayağıdır film dizi izlemediğim için yoktuk piyasada sizleri buralarda görmek güzel( sabah aslında bir yazı yazmıştım ama sanırım sitenin keyifi yerinde değil paylaşılmamış)

Drexells
Drexells
1 yıl önce

İyi en azından sitenin yeni adresine ulaşmışsın.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Ya ben bulamadaydım yada amaaan başka bir sitemi yok deseydim beni nasıl bulacaktın yada bulmak isteyecekmiydin :))

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Soruma yarı yarıya cevap aldım gibi bişey ama neyse. Ee o zaman sen benden faydalandınn kullandın beni... Vay bee ben kendime ne yapmışım böyle. Ulan birde namusu şerefi üstüne yemin ediyor :) manyamısın lan sen ben nacizhane bir soru sordum sadece orada ben buralara siktiri çekseydim ne yapardın dedim sadece ahahah. Ben bilmiyormuydum sanki yaşını zikrini fikrini; biliyordum. Yav bana yine uzun yazı yazdırıyorsun ben konuşmayı seviyorum yazmayı değil ya. Zamanında da o yüzden dedim al bu numaradan ara beni özelden diye ahahahah neyse parmaklarım ağrıdı daha uzatamam yazıyı...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Seni buralarda bulmayı beklemiyordum açıkçası. Gerçi kendimde pek gelmiyorum dizi film izlemeye eskisi kadar vakit olmuyor ama hayatta olduğunu görmek güzel

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Tanrım tek başına koyma kulların
Yalnızlığa ancak sen dayanırsın
Eşsiz dostsuz kalanın zordur halleri
Yalnızlığa ancak sen dayanırsın
Şu gelen yar olaydı
Elinde nar olaydı
İkimiz bir gömlekte
Yakası dar olaydı
Yeşil bağın üzümü
Yola diktim gözümü
Ne gelen var ne giden
Kime diyeyim sözümü

Drexells
Drexells
1 yıl önce

sitenin adresi değişmiş sanırım er yalvardık sana bir irtibat numarası bırak diye bende zoru zoruna girdim buralarda olmazsakta artık kısmet kendimiz istedik bu sonucu

Drexells
Drexells
1 yıl önce

sorsan yok yerin ayrı, yok değerlisin, yok bilmem ne bir sürü yalan dolan. Ee dayı köprüden geçene kadar ayıya dayı diyecen. Kendini kurtardın mı hiç korkma gerisi zaten halledilir, gerisini ayı düşünsün...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bu başarını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Tabi bunu yazmak için illaki benim buraya film izlemek için girdiğim sıra yazdığım bir sözün altına bunu yazmak ne kadar güzel bilemedim. Neyse şu aydınlık gecede karanlık konuşmaya gerek yok. Cidden sevindim adına :) secret woman konusuna gelirsek o mahlasın oldu benim için göremediğimiz bir kişiye başka bir mahlası yakıştırmak olmazdı. Benden naber konusu ise aynı stabil durağan düyebiliriz 3 haftada ne değişebilirdi ki zaten

Drexells
Drexells
1 yıl önce

3 haftada hiçbirşey değişmedi bir tek maaş yattı işte değişiklik o, gecemizi Allaha hamd olsun ay aydınlattı zaten bir güneş bir ay bizi aydınlatıyor insanlar çok bozmuş durumda :) seni bıraksak anlatacaksın ona ne şüphe. Neyse artık başka zamana inşallah

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bir söz bitişi gibi son buldu sevişler
Bir yaz güneşi gibi eritir hep bu terkedilişler
Bir yaz güneşi gibi eritir hep bu terkedilişler

Bir an duruşu gibi, ömrün gidişi gibi
Veda ederken aşk ateşi gibi söner iç çekişler
Veda ederken aşk ateşi gibi söner iç çekişler

Aman aman yandım aman
Kurşun gibi izler
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda

Drexells
Drexells
1 yıl önce

son dönemlerde yaşanan yazı paylaşamama sorununa ilişkin durumlar göz önünde bulundurulup, fazlaca yazı yazmama kararı aldım çünkü sinirim bozuluyor. Aynı yazıyo birçok kez yazmak ziyadesi ile kızdırıyor beni... İlgililere duyrulur.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Tabi hem sende zan altında kalmazsın

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Nabersin

Drexells
Drexells
1 yıl önce

İyi diyelim iyi olsun anne baba napıyor

Drexells
Drexells
1 yıl önce

İyiler ver yiyeyim ört uyuyayım şekli evde yatıyorlar arada bir hoşuna giden varsa söyle alalım diyorlar vb şeyler

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Hee beni sorarsan bizde finansör yok o yüzden sinemaya falan gidemiyoruz malesef

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Yine kısa yazacam çünkü artık sinirlenmeye başladım( seksen sefer yazı yazmaktan gına geldi amk) Günaydın

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Günaydın :m

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Yemek yedim yatıyorum öyle Sizlerde nasıl durumlar

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Çok yorulmuşsundur sen yat dinlen

Drexells
Drexells
1 yıl önce

hep acıtasyon hep acıtasyon uyku tutmayınca arabasını yıkayan ben ve internetten sipariş vererek yorulan sen ulan dünya neler görecez daha

Drexells
Drexells
1 yıl önce

bundan 3 ay önce araba yıkama günüm pazardı evet ama şuanki işim ve çalışma stilim ne zaman boş olursam o zaman yıkamama müsait zaten bir tatil günüm var oda cumartesi geriye kalan günler iş güç koşturuyorum

Drexells
Drexells
1 yıl önce

akşamdan beridir birçok kez yazdım buraya ama paylaşılmadı bununda paylaşılacağından emin değilim ama denemesi bedava sonuçta dimi. belki diğer yazılar sonradan gelir. gerçi hepsi birbirinin aynı farklı birşeyde yazmadım tekrar tekarr

Drexells
Drexells
1 yıl önce

bir yazıyı beğenmişsin ama hangisi çözemedim

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Anlıyorum da Ee yani bunun konumuzla ne alakası var.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Burada yazdığım bir yazıyı kastettimi çok iyi biliyorsun. Ve tabiki seni tanıyorsam beğenmiş olmakla birlikte birde peşine yazı yazmış olman gerekir ki sinyalini alayım. Ya beğendikten sonra yazdın sildin bişeyleri yada sadece eski bir yazıyı beğendin ki onuda durduk yere neden şu sıralar farkedesin. Daha tezlerime devam edeyim mi...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Neyse sen bunu bir düşün bekleyecektim yazmanı ama yarın 5.30 da kalkacam yatayım biraz ( önceki beklediklerime say ne diyeyim :) başka sefere beklerim.)

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bildiğin üzere çok kezde söylemişimdir bunu film-dizi sitesi içerisine yorum yapılması için entegre edililen sistemi ziyadesi ile işlevsel kullanıyoruz. Ee tabi sikindirik durumlarla karşılaşıyoruz yazıların onaydan geçmesi, yok işte üst üste yorum atamama gibi yani o yüzden yazılanları göremeyebiliyor insan yada geç görüyor veya hiç göremiyor sitenin sistemine ters bir durum zaten. Hee diyebilirsin neden yazdın bunu veya nerden aklına geldi. Çünkü bu amk yerine geçmiştede olduğu gibi bir çok yazımın paylaşılmadığını gördüm o yüzden de fazlaca girmeme kararı aldım zaten işlerim yoğun film dizi izlemek desen zaten lüks oldu anca metroda, yatmadan önce bir vizyona bakmak amacıyla girebiliyorum. O yüzden birşey yazıyor yada söylüyorsan göremeyebiliyorum. Yazdığın bir yazıyı mümkün mertebe silme benide muallakta bırakma( adım kadar eminim ki birşey yazdın baktın ki günlerce cevap gelmedi sonra tuttun sildin) işte bu sitenin yanlış kullanımı ile alakalı bir durum. Başlı başına yanlış zaten...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bildirim arada geliyorda, sorun bildirim değil. Ben zaten buraya girecek vakit bulamıyorum vaktim varkende başka bir durum çıkıyor, dizi izleme sitesine sadece dizi izlemek için girersem gelişmelerden haberdar oluyorum...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Açıklamayı mesajının altına yazacaktım ama buraya yazmak daha garanti olur dedim. Araç tamirlerini biz yapmıyoruz bizim yaptığımız işlem arıza tespiti hasar tespiti kontrolleri izlenilecek yolların doğruluğu gibi şeyler tabiki bu yazıldığu kadar net değil işler fazlası ile komplike ee birde ulaşım sektörüne mensup olduğumuz için bizim bayram seyran tatil anlayışımız pekte standart işlemiyor. İşçi kısmınıda boş bırakmaya gelmez baştan savma iş yaparlar. Gün sonunda binecek olan vatandaşın maduriyeti bizim işimize gelmez, daha bir sürü şey yazılabilir ama olayın kısa özeti bu diyebiliriz. Aklımda vardı bir iki yazacak şey daha ama aksiyonumuz hiç bitmediği için unutuluyor bunu bile parça parça yaza yaza bu duruma getirdim hep bir kesinti oldu yazarken o söyleyeceklerimde unutuldu açıkçası aklıma sonradan gelirsee eklerim

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Görünenden daha karışık iş yükün belki fazla olmayabilir ama işin ehemmiyeti büyük yanlış kararlar büyük sonuçlar doğruyor o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Sizlerden de kibarlık anlayış bekliyoruz. Ee napıyosun

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Sen şimdi ters yüzü izleyeceksen düz mantık ile gidersek, benim şahsi fikrime göre, görünen köyünde kılavuz istemediğini de düşünürsek Çılgın Hırsız olması muhtemel diye düşünüyorum.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Ne bileyim sen ters yüz deyince bende ona benzer olanlardan gittim. Joker demek iyi bir seçim... İyidir senden naber

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Yarım gün sonra yazacaksan falan hiç uğraşma o sürede ihtilal bile biter,insanların ruh halleri net kalmaz bize anlık cevap lazım

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Filmin afişinde öyle bir ibaremi varmış "biri ile izleyin" o zaman iyi bir seçim yapmalısın. Malum sosyal ansiyete falan durumları var tek başına film izlenmiyor... Ters yüz adı üstünde animasyon sonunu ortasını tahmin etmek değil olay keyif almakta zaten, bilim kurgu izlemiyoruz

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Aloo bari ses ver kötü veya iyi diye

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Estağfurullah ne kusuru ama iyi haberler ile gelmeni isterdim bu olmadın

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Sen işini bilirsin yapmışsındır bişeyler. Demek sen tip istiyorsun

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Doğru senin öyle egzantirik şeylere kafan çalışıyor. Ama tip çok başka bir mecra ya, onu başka bir meslek ile karıştırmamak lazım

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Sen bitmişsin ya. Günaydının bile çok kuru çok yavan geldi gözüme. Günaydınn

Drexells
Drexells
1 yıl önce

1- Çok doğru bir düşünce bir tek ölüme çare yok 2- Okumak evet önemli ama okul okumadan da çok güzel meslekler edinilebiliyor kendimize uygununu bulmak önemli 3- Tip olmazda başka bir bölüm olur evet ideallerden biraz sapabiliriz ama sonuçta yetenekli olabileceğin bir sürü meslek koluda mevcut. 4- Arada bir kullandığım bir söz vardır Koy g*tüne rahvan gitsin boşver

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Nerdesin nasıl geçti sınav cevap ver la

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Oo bu gün sınav var Büyük gün desene sana başarılar diliyorum...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

saat 02:35 bayağı sıkıcı bir gece oluyor bir yerlerden kendime aksiyon bulmam gerekiyor

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Ufak tefek aksiyonlar buldum ahahah en azından bu geceyi kurtardık

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Uzun hikaye ama kısası şu iki hanımefendi geldi cüzdanını düşürmüş teki( yardım isteme ayakları ben tabi yemem bunları ) onlara yardımcı olduk bayağı zaman geçti o ara

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Tabi sonra ben uyandım. Meğer klima açık kalmış çarpmış o beni ahahah Yoğun bir arıza durumu oldu onlarla zaman harcadım 15 dk falan oldu çıkalı zaten, dedim bu kadar çalışmak yeter gideyim dedim artık

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Oo sen kalkıp su içtin yattın o zaman

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Benimde yolda uykum kaçmıştı bir iki kritik yapardık ama kaybolmuşsun

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Tanrı senin hamurunu
Necasetle yoğurmuş,
Anan seni sıçar iken
Yanlışlıkla doğurmuş.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

araada kullanılırım güzeldir

Drexells
Drexells
1 yıl önce

oo kayboldun demek kötü birşeyde yazmadım oysaki ama..

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Anca gelebildim buralara öncesinde yazdım ama o onaylanmamış her zamanki gibi

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bende mekana giriş yapmış bulunmaktayım. https://hizliresim.com/b6b5j09 allah gazamızı mübarek etsin şimdi sabah olurmu be

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bir gün sabah vakti kapıyı çalsam,
Uykudan uyandırsam seni:
Ki, daha sisler kalkmamıştır Haliç'ten.
Vapur düdükleri ötmededir.
Etraf alacakaranlık,
Köprü açıktır henüz.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

bizde bişeyler biliyoruz yani az çok tanıdın daa=bu bizim çocuklarla kullandığımız bir deyim az çok tanıdın daa

Drexells
Drexells
1 yıl önce

neyzen teyfik ahahah bayılırım o adama

Drexells
Drexells
1 yıl önce

İyide beni biliyorsun çok şiirden anlamam. Bu cevap muhtemeldi ahahah ama okuyana saygı duymuşumdur her zaman

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Ben ne adamlar gördüm üstünde ceket yok, ne ceketler gördüm içinde adam yok.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Güzel sözmüş üstüme almalımıyım ahahah

Drexells
Drexells
1 yıl önce

İltifatlar hep sana zaten ahahah

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Seninki narsistlik be gülüm ahahah ne demek o sizin kibarlığınız

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Sayın kelimesi bu aralar çok kullanılmaya başladı bana karşı alıştım sanırım ama yinede aramızdaki samimiyeti bozuyor be ne bileyim müdürlüğe dilekçemi yazıyorsun ahahah

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Hoşlanmıyorum demedim çok resmi dedim gülüm

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bu kaçıncı ayrılışın bakmadan gözyaşıma
Bırakıp gittin beni yine yalnız başıma
Yanına mı kalır sandın sıra bana gelecek
Bakalım o zaman seni kim kurtaracak

Seni gidi vurdumduymaz
Seni gidi yaramaz
Canın isterse ararsın
İstemezse aramaz

Hep susuyorsam, sabrediyorsam
Sanma ki senin aşkından ölüyorum
Sabır taşına benzedim diye
Aptal sanma gününü bekliyorum

Yanına mı kalır sandın
Sıra bana gelecek
Bakalım o zaman
Seni kim kurtaracak

Bugüne kadar olmamış hiç bırakıp da giden
Sana göre hava hoş, beni yok ki düşünen
Gün olup intikam saati deli gibi çalacak
Bakalım o zaman seni kim kurtaracak

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Kalınca sebepsiz bir başıma
Hatıralar beynimde dans ediyor
Günahlarım dizilip bir bir karşıma
Sanki birer birer intikam alıyor
Yüreğimden zincire vurulmuşum
Anılar her bir halkayı bağlıyor
Ben duygularımın esiri olmuşum
Hatalar yalan duygularla başlıyor

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Gözlerin boşuna aramasın Arasan da bulamazsın Gözlerin boşuna aramasın Arasan da bulamazsın Bulsan da saramazsın Beni kaybettin artık Beni kaybettin artık Sevgimi bilmedin ben severken Bu aşka layık olamazsın Sevgimi bilmedin ben severken Bu aşka layık olamazsın Hakkın yok ki soramazsın Beni kaybettin artık Beni kaybettin artık Sakın beni özleme Yollarımı bekleme

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Gamze gamze bir gülüver şimdi
Beni göğsüne alıver şimdi
Mevsimi geldi susadım aşka
Benimle bir bütün oluver şimdi

İkinci bahar yaşıyor ömrüm
Gel benim yarim oluver şimdi
Seni gül gibi öpe koklaya
Gözümden dilimden sakınır saklar
Bugünki aklımla severim şimdi

Şiirler şarkılar söyleyerek
Mehtabı birlikte seyrederek
Benimle bir rüya kuruver şimdi

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Söz verdi olric
Ne sözü efendim?
İncir agacı çiçek açinca geri gelicem dedi
Ama efendim..
Biliyorum Olric sus.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Konunun orayla ilgisi yok ya ben aklıma gelince yazmak istedim olanlar oldu. Değiştiremeyiz hiç birini keşkeler ile ama lar ile olmayacağına göre yaşamaya çalışacaz. Hem zaten yaralarını ön plana koyupta acutasyon yapmak hiç bize yakışan hareketler değildir

Drexells
Drexells
1 yıl önce

gün içerisinde bir çok konuya değiniyor konuşuyor tartışıyorum hangi birine odaklanacağımı şaşırdım ve bunların bir çoğu kendi içimde geçen sohbetler kime ne anlatacam yada ne anlatayım neye odaklanayım

Drexells
Drexells
1 yıl önce

sana mı odaklanayım Suskunlar 21 1.27.34 bu sahne geldi aklıma onu yazınca ahahah

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Anlatsak anlayacaklar mı.? Sayılı olan bu nefesi sürekli dert anlatmaya harcamalımı insan.? Neyse ki bu gece işteyim düşünecwk çok vaktim olacak yine

Drexells
Drexells
1 yıl önce

bir yazı var arada bir paylaşmaya çalışıyorum, olmuyor bir türlü onaydan geçmiyor o yüzden pes etmiş durumdayım sadece kısa cevaplara yazacam. Adminler sanırım yorumları okurken taş*ak kebabı yapıyorlar. keyfine göre onay falan veriyor o yüzden hiç uyamam onlara

Drexells
Drexells
1 yıl önce

maşallah maşallah ne güzel, düzenli tertipli mutlu mesut bir hayat tablosu valla tebrik edilesi bir durum başarılarının devamını diliyorum sana hazır düzen tutturmuşsun bu istifi hiç bozma

Drexells
Drexells
1 yıl önce

ne güzel ne güzel imrenilesi bir hayat, cenab-ı mevlam olmayanlara nasip etsin

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bu sözü ss olarak aldım yarın öbür gün karşına çıkartırım...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Sen geç dalganı geç

Drexells
Drexells
1 yıl önce

anlıyorum

Drexells
Drexells
1 yıl önce

22:30 'da da uyumazsın yav

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Sanırım uyunuyormuş

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Ne güzel ne güzel

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Saat 17.36 şuan Göcek açıklarından sesleniyorum. Hayat görünen kadar uzun değil insanlara içinizdekini söyleyiniz. Kimsenin yarını belli değil o yüzden imkanınız varken yaşayın gezin,konuşun.anlatın

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Zaman göreceli yaşlısı genci yok ölüm nedir bilirim toprağa çok insan verdim. Böyle şeylere çokta şakaya almam, yinede sen bilirsin tabiki

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Özüre gerek yok estağfurullah. Bir suç işlemedin ki özür dileyesin

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Sorun yok hepimiz aynı trenin yolcusuyuz sonuçta yaşanılanlar farklı olsada hepsi bir imtihan. Önemli olan oralardan çıkarılan dersler...

Drexells
Drexells
1 yıl önce

O cümleleri kurabilmek için nelerden vazgeçtim bir bilsen :)

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Eh işte kendimize göre uygunlukta ve dolulukta bir hayat yaşadık sanırım

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Secreto est essentiale.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bir çocuk gördüm uzaklarda
Gözleri kederli hatta korkulu
Her şeye rağmen bir an gülümsedi çocuk
Sıcak sade ama biraz kuşkulu
Bir çocuk sevdim uzaklarda
Sanıyordum ki onun özlemi de buydu
O ise bir bakışta beni örtülerimden
Yalnızca yalnızca duygularıyla soydu
Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi
Şimdi çocuk büyümekte günbegün
Bütün hüzünleri okşadı birer birer
Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Bana düştü dünya derdi
Usandım Allah'ım
Kıyamet mi kopacakmış aman
Keyif benim köy seninse
Bunaldım Allah'ım
Alacaksan al canımı hemen
Hangisi günah, hangisi sevap
Karıştırdım aman.
Seveni sevemedim
Canımdan böyle bezdim aman
Gezdim dolaştım
Zar zor ulaştım
Derken kayboldum aman

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Herkes ile değil sadece yalnız dinlediğim bir müziği paylaşıyorum bu bilgiyi çevremde bilen insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Hissederek dinle. Düşlerim bitmek bilmiyor
Gözlerim gülmek bilmiyor
Gönlümde sonsuz arayış
Sevmek istiyor, sevmek istiyor
Kalbin acılarla dolu kaçmak istercesine
Gönlün kanatlanıyor uçmak istercesine
Şimdi uzaklardasın, hayallerdesin, rüyalardasın
Yalnız kendi derdinle
Kendi halinde derinlerdesin
Şimdi uzaklardasın, hayallerdesin, rüyalardasın

Drexells
Drexells
1 yıl önce

Nereden bu sevda geldi başıma
Anılarım sarhoş ben sarhoş oldum
Hasretin karıştı gözyaşlarıma
Seven kalbim sarhoş ben sarhoş oldum
Hasretin karıştı gözyaşlarıma
Kimse üzülerek bakmasın bana
Acı geçmişimi sormasın bana
Kimse üzülerek bakmasın bana
Acı geçmişimi sormasın bana
Bir tek kadeh bile içmeden daha

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık