Biliyorsunuz ki pandemideyiz bla bla bla...
Ben en son Joker'i izlemiştim sizin en son izlediğiniz filmleri de merak ediyorum.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Levan
Yorumlar (27)

@azbay
Çok ses getiren bir filmdi herkesin dilindeydi merak edip izlemiştim çokda güzeldi ama adını unuttun. Dilimin ucunda ama gelmiyor bilen birisi varsa lütfen hatırlatsın. ).

Yükselbyanik
birds of prey'i izledim çok güzeldi ama black widow'a gidecektim dediğin gibi malum olay maf etti planlarımı ama iyi ki birds of prey'i izlemişim normalde DC pek izlemeyen biri olarak bu filme aşık oldum izlemeyen varsa izlesin pişman olmazsınız

mahşerin 4 atlısından bir
sanırm şeytan geçidi mi öyle nişeydi sinemaya uzun zaman oldu gitmeyeli filmin adı da bu değil galiba

SHADOW QUEEN
En son eltilerin savaşını izledim ama pandemi olmasa ne filmlere giderdik beee üfff korona

Okyanusta Boğulan Balık
Uzun süredir gitmedim virüs nedeniyle en son ailemle Recep İvedik 6 izledim daha iyi bir şeye gidebilirdim aslında ama napim virüs olacağını bilmiyodum :')

astroastroo
sanırım paraziti izlemiştimm, virüs gelmeden önceydi. Bi ara yaz bitiminde de tiyatroya gitme fırsatım oldu bi tane o kadar

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
luciferr:)
thor ragnarokdu heralde