Ne zaman bu siteden bir dizi izlemek istesem sürekli sorun yaşıyorum. Dizi bölümleri sürekli donuyor. Dizinin başı ortası sonu fark etmeksizin. Farklı oynatıcılarda denediğimde de sonuç değişmiyor. ilk başlarda kendi internet bağlantımdan şüphe ettim ama farklı dizi sitelerinde hiç böyle bir sorun yaşamadım. Bu siteyi çok seviyorum. Benim ilk göz ağrım gibi bir şey. Lütfen en kısa sürede bu sorun halledilsin. Sizler de aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz? Site kalabalıklaştıkça olan bir şey olabilir mi? Ben bu konulardan pek anlamam. O yüzden sorunun kaynağını veya sebebini bilmiyorum. Haliyle çözüm önerisi de getiremiyorum.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Amy Santiago
20. Seviye
Yorumlar (6)
Yorum alanı sadece üyelere özeldir. Giriş Yap & Kayıt Ol.

Tembel Hayvan (sıla)
4 yıl önce
Sanırım son zamanlarda üye artışı oldu sık sık site çöküyor zaten adminler ilgilenecektir

zehraa
4 yıl önce
Evet ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ayrıca attığım yorumlar da görünmüyor ve başkalarının yorumlarını da beğenemiyorum. Nedenini bir türlü anlayamadım ♀
@yarenily
4 yıl önce
aynen bende de bölümler sürekli donuyor ve her siteyi kapattığımda hesabımdan da çıkmış oluyor eskiden böyle değildi

Beyzamalfoy
4 yıl önce
Bende de sürekli donuyor ve dizi sayfalarına girmek için 4-5 dk beklemem gerekiyor. Girince de hesaptan çıkmış oluyor tekrar girince yine bekletiyor
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@neyaolmuyo
cidden ya site çok kasıyor