Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

13

site geliştirilmesi hakkında ve bazı sorunlar

4 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Orkun

Orkun

5. Seviye

Merhaba, uzun zamandır çeşitli sitelerden dizi izlemekteyim.
Açıkça söylemeliyim bu siteyi keşfettiğimde çıkmak istemedim.
Tasarım ve kullanılabilirlik harika fakat betada olduğundan anladığım ufak tefek hatalar var ve bu sitenin gelişmesi için bu hataları bildirmek bize düşüyor.

İzlediğim dizilerin bölümlerini izledim şeklinde işaretlediğim de işaretlenmemiş gibi işareti kalkıyor ve her gün yaşıyorum bunu.
Günde 2 3 bölüm tekrar işaretliyorum.
Benim yaşadığım sorun bu onun haricinde bir sorunum yoktur.

Önerime geleyim, çeşitli sitelerde farklı farklı arayüzler ve menüler gördüm. Site tasarımı dediğim gibi muazzam.
Önerim ise izlediğimiz bölümlerin sayısını gösteriyor fakat hepsini toplu bir sayfada göremiyoruz. Bu izlediğimiz bölümleri tek bir sayfada görebilirsek ve en son izlediğimiz bölümleri de ayrı bir sayfada görebilirsek daha da muazzam olmaz mı?

Dizilerdeki playerlar ayrı güzel. Ne donma-takılma yaşıyoruz ne de görüntü kalitesi bozulması. Böyle devam etmesini dilerim.

Siteyi çevreme, her gördüğüme tanıtmaya çalışıyorum ve umarım bir gün gelişir. Emeğinizin hakkını görürsünüz.

Profesör
ProfesörYönetici
6 yıl önce

Bütün sıkıntılar çözülecek. Hepsinin farkındayız. Ciddi bir ekip ile gece gündüz çalışıyoruz. 11 nisan'da eklediğiniz yorumu bile şuan görecek şekilde az bir nefes alabilerek gördük. Bu durumdan dolayı özür dileriz. En iyi site olmak için çabalıyoruz. Çevirmen ekibi bile kurulmaya başlandı. her eksiğin farkındayız. yüzbinlerce dizi bölümleri var. Bunları güncellemekle uğraşıyoruz. Takipte kalınız. Sitenin en ince noktasına kadar herşeyi düzelteceğiz

Orkun
Orkun
4 yıl önce

Ben de sizin yorumunuzu 2 yıl sonra gördüm takmayın kafaya :), site şuan on numara ama misal fear the walking dead izliyorum şu anda, altyazı çevirisinde zaman zaman hatalar görüyorum bilginize.

Mert
Mert
6 yıl önce

yazdıklarında haklısın bende iyiki bulmuşum bu siteyi level olayı falan ayrı hoş dediğiniz sıkıntıları bende çekiyorum yakında düzelicektir ama

Hitman
Hitman
6 yıl önce

bence dediğin öneriye gerek yok izlediğin diziye girersin oradan işaretlediysen bakıp izlerein

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık