Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

site hakkında

1 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.

Arayüzünün oldukça kullanışlı olması,dizi takibi yapılabilmesi,koleksiyonlar oluşturulabilmesi(ki bunun ileride üyelerin kendi arasında paylaşıma açılacağını da düşünüyorum),tartışma platformunun güncel olması,aldığı reklamlarda aşırıya kaçmaması ve rahatsızlık vermemesi bu siteyi gerçekten diğerlerinden ayıran bir yerde duruyor bu şekilde ilerler ise insanlar arasında oldukça önerilen bir platform olacağını düşünüyorum,emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler,iki önerim var bu arkadaşlara,
-linklerinde sıkıntı olan diziler için iletişim butonu sağlamaları(hali hazırda varsa özür dilerim fakat baktım göremedim.)
-site ismini değiştirmeleri(daha akılda kalıcı bir isim bulunabilir,böyle paravan site isimleri gibi)
Tekrardan emek veren insanlara çok teşekkürler,sizde öneriniz varsa ise yazın,iyi günler.

Bu tartışma yönetici tarafından kapatıldığı için yorum yazma devre dışı bırakılmıştır.
LaCasaDePapel
LaCasaDePapelYönetici
6 yıl önce

Düşünceleriniz için teşekkürler, değerlendirilecektir. Bu konu hk. açılmış tartışma mevcut bu yüzden kapatıyorum.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık