Justified, Castle, Star Crossed, Dracula, Second Chance, Prison Break, Bones, Banshee, The Musketeers, Midnight Texas, Designated Survivor, Macgyver, The Fades, Continium, Pushing Daisies, Misfits, Leverage, Legends, Falling Skies son olarak Game Of Thrones ve Walking Dead var bunların telifleri sağlam sanırım ondan eklenmemiştir ama diğer yazdığım dizilerin içinde çok iyi diziler var kesinlikle eklenmeli.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Emre Kaya
Yorumlar (55)

John Griffin
"Üzgünüz
Bu video , telif hakkı ihlalleri nedeniyle kaldırıldı" Final Space 1. sezon 1.bölüm düzeltir misiniz?

Prison Mike
Arkadaşlar önceden izlediğim dizileri tek tek işaretlenmiştim önceden. Aradan zaman geçti izlediğim diziler arttı tekrar isaretleyecektim ancak Sitedeki tüm dizilerin bulunduğu yeri bulamadım yardım edebilir misiniz?

Elif
Dizi değil film önerisinde bulunacağım site de "FURY" filmi eksik yüklerseniz sevinirim ☺

TsukiChann
scream queens ve chernobyl gelse tadından geçilmezdi sitenin müq olurdu umarım görürsünüz yorumumu

lament
bu tartışmayı ben açmıştım ama admin kaldırmıştı boş yere neyse bak yine sinirlendim | Telifli diziler eklenmiyor ama bir gün belki telifsiz olur GOT ile TWD | Onun haricinde anime az |

Sinan
Öncelikle sitedeki olan diziler düzenlenmeli 10 dizinin 4ünü başka siteden izlememiz gerekiyor.(oynatıcı hataları ve donmalar)

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Negative
telifli dizilerin eklenmesi gerekli.onun harıcınde film kısmıda baya zayıf çoğu film hala yok