Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

6

sizce en kötü diziler?

76 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
izleyen bayan

izleyen bayan

18. Seviye

Hep iyi dizilerden konuştuk. Siz de buraya sevmediğiniz ve kötü olduğunu düşündüğünüz dizileri yazın. Böylece insanların dizilere başlamadan önce sorgulama imkanları olsun.

@ga
5 yıl önce

LCDP, Riverdale, Jessica Jones, The Vampire Diaries

ben muggle değilim
ben muggle değilim
5 yıl önce

izlediklerim arasında love alarm sevmeme nedenim oyunculuklarını beğenmedim konusu güzel ama gerçekten aşırı yavaş bir dizi sürekli aynı sahneleri 10 saat uzatıyorlar ve ilerledikçe daha saçma oluyor BENCE

160likcitirchuuya
160likcitirchuuya
5 yıl önce

YA ABI RIVERDALE!IN ILK SEZONU COK GUZELDI SONRA NASIL DIGER SEZONLARI CRINGE HARD LEVELE CIKARDINIZ IGRENCTI 3 VE 4.SEZON HEP AYNI SEYLER OLUP DURUYO BIR DE SU MUZIKAL SACMALIGINI CIKARIN DIZIDEN IGREENCCC

root1
root1
5 yıl önce

Stranger Things 3.sezon tam ergen dizisi

@dilsad6
5 yıl önce

İnstiableyi sevemedim ben Türk dizisi gibi sürekli başka Bi olay oluyor en son ilk sezonun son bölümünü izledim ve yuuh amk bu kadarı da aşırı saçma demiştim

HasanCeylan
HasanCeylan
5 yıl önce

elite kadar saçma birşey olamaz konu üstüne konu açıp bide üstünde cinsellik ile izletmesine ne demeli tam ergen dizisi

@glacialcry
5 yıl önce

O mechanismo diye bok bir dizi vardı, çekiminde emeği geçenlerin validelerini caddede karşıdan karşıya geçireyim. Allah da belasını versin o dizinin yani.

@glacialcry
5 yıl önce

Böyle yeni biriyle tanıştığımda ufaktan arkadaş olma yönüne doğru gidiyorsak bu diziyi öneriyorum mesela, ben sevdim diyenlerle iletişimi kesiyorum. O kadar bok bir dizi.

izleyen bayan
izleyen bayan
4 yıl önce

hahahaha mükemmel taktikmiş

@darkparadisse
5 yıl önce

Lutfen birileri bana salem sabrina gibi ama surukleyici gizemli fantastik dizi onerebilirmi bulamiyorum aglicam ya

@zevim
5 yıl önce

shadow hunters'ı izleyebilirsin benim çok hoşuma gitmişti

@glacialcry
5 yıl önce

Sabrina sürükleyici mi? Anladım.

@darkparadisse
5 yıl önce

@glacialcry sabrina ilk 3 sezon cok guzel surukleyici ama son sezon cop dayanamadm

@darkparadisse
5 yıl önce

@zevim tskler simdi bakicam

Emircann
Emircann
5 yıl önce

prison break(ilk sezon hariç) / stranger things / rivardale / elite

Helen
Helen
5 yıl önce

Prison break yazdığın için seni taşlarlar benden söylemesi

zulfy
zulfy
5 yıl önce

Stranger Things i neden sevmiyosun ki?

Emircann
Emircann
5 yıl önce

Knk bir sebebi yok izledim vasat buldum. Zevk meselesi.

°ayssaaa
°ayssaaa
5 yıl önce

izleyenlerin geneli beğenmiş ama benim hiç sevmediğim bir dizi THE AND OF THE FUC***İNG WORLD VE RİVERDALE 🤮🤮🤮

@memmed6659
5 yıl önce

The and of the sevmiyormusun, riverdale izlemedim ama the and iyi dizi

°ayssaaa
°ayssaaa
5 yıl önce

yani aslında burada biraz abartmışım teotfw için dediklerimi ama dizinin 1. sezonunun ilk bölümlerinde kızın oğlana dediği ve yaptırdığı şeyler midemi bulandırmadı değil ve kızın yerine ben utandım neyse 3. sezon çıkarsa eğer bakarım belki bir bilgin varmı bu konuda

Skz için yaşıyorum
Skz için yaşıyorum
5 yıl önce

DİSLİKE ATMAK SAYGISIZLIK DEĞİLDİR! SİZ KENDİ FİKRİNİZİ SÖYLÜYORSUNUZ KATILMAYIP YANLIŞ BULANLAR DİSLİKE ATIYOR İŞTE SAYGISIZLIK DEĞİL

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

Benim dediğim herkes için değil her şeye dislike atanlardan bahsediyorum. İstediği gibi dislike atabilir. YouTube gibi düşünürsek bir videoyu beğenmediğin için diğer videolara da dislike atmak gibi.

Skz için yaşıyorum
Skz için yaşıyorum
5 yıl önce

Öyle ama birisi sevmediği dizileri yazmış aynı fikirde olmayanlar dis like atmış direkt 'SAYGISIZLAR' yazıyorlar bir kaç kişiye dis like attım anında sayfısızlar kimse senin dediğin gibi değil her şeye dis like atan yokki bu tartışma da zaten en fazla 4 dis like falan alanlar var ki öyle olsa da yazılanların hiç birini katılmıyordur

nazif
nazif
5 yıl önce

takılma knk bu kadar internet burası

izleyen bayan
izleyen bayan
5 yıl önce

arkadaşlar başlığı açan kişiyim. sizden ricam başlığa listede yukarı çıkması için oy verebilir misiniz? böylece daha fazla kişiniye erişim sağlarız. teşekkür ederim 🙂

@patrick1
5 yıl önce

Hakan muhafız özellikle de bilek kırma sahnesi hdjgfhdjf

@memmed6659
5 yıl önce

Kardeşim Fantastic dizi zaten neyin kafası sjsjskdjx

morgana le fay
morgana le fay
5 yıl önce

13 reasons why/ Atiye / Hakan muhafız ve lcdp nin 3.sezondan sonrası kesinlike 2 sezonda kalmalıydı. gereksiz şeyler bunlar

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

La Casa de Papel de bence de gereksiz uzadı. Sırf hayranlar için uzadığını düşünüyorum.

morgana le fay
morgana le fay
5 yıl önce

Haklısın reis bence de

potter'
potter'
5 yıl önce

13 reasons why cıdden dızıye yazık ettıler konusu guzeldı ama dıger sezonlar dizinın konusundan ayrı dusmus sankı 1.sezon ayrı bı dızı dıger sezonlar ayrı bı dızı keske sadece 1.sezonla kalsaydı

morgana le fay
morgana le fay
5 yıl önce

Evet ya ben de selena gomez fanlarından özür diliyorum ama dizinin 2.sezonunun yönetmenliğini yaptı ve diziye bir şeyler oldu

@defne2
@defne2
5 yıl önce

"Atiye:İlk sezon yine biraz iyiydi,ama ikinci sezon berbat." "Dark:Başlarda çok iyiydi,ama ilerledikçe bozdu.Olaylar çok yavaş ilerledi ve tekrara düştü bu durum insanı sıkıyordu." "Ratched😃izi aslında çok kötü değil ama olaylar yine çok yavaş ilerliyordu ve benim beğenebileğim türden bir dizi değildi,ama yine de kendini izlettiriyordu." "Don't Look Deeper:Dizi başlı başına berbattı,çok anlamsızdı,hiç sevmedim." "The Order:Hiç sevemedim,çok sıkıyordu." "How I Meet Your Mother:Kötü değil,ama ne bileyim çok fazla abartıldığı için artık kendinden soğuttu,eski tadını alamıyorum artık."🙃 Kesin linç yerim şimdi.Amann neyse bunlar benim kendi görüşüm,siz başka düşünüyor olabilirsiniz.Sonuçta kendi zevkinize bağlı olan bir durum.O yüzden siz benim gibi düşünmüyor olabilirsiniz,sizin fikrinize saygı duyuyorum.🙃

shehashislove
shehashislove
5 yıl önce

dont look deeper izleyip beğenmeyen biri mi? bu arada dizi daha bitmedi haberin olsun 2.sezon gelecek.

shehashislove
shehashislove
5 yıl önce

ayrıca Dark tekrar etmedi nerenle izlediysen hatta tadında bile bitirdiler, tekrar eden dizi mi görmemişsin Riverdale, 13 Reason, La Casa de Papel vs vs

@defne2
@defne2
5 yıl önce

Farkındaysan ben buraya kendi fikirlerimi yazmışım.Bu diziler bana hitap etmedi ve bu şekilde geldi.Sana niye battı bu durum anlamadım?

shehashislove
shehashislove
5 yıl önce

batmadı daha bitmeden beğenmemişsin diziyi komik bir durum .d,

Skz için yaşıyorum
Skz için yaşıyorum
5 yıl önce

Tamamını izlemek zorunda değil zaten beğenmediyse devamını izlemez onun fikirleri karışma bu kadar? Sana göre Rivardale - 13 Reason Why- LCDP tekrar ediyor olabilir eğer sana göre kötü ise tamamını izlemek saçma olur zaten sevdiğin bir dizi sevilmedi diye bu kişinin yorumuna başka diziler yazmana gerek yok @rottenbaby

izleyen bayan
izleyen bayan
5 yıl önce

LCDP kapitalizmi eleştiren bir diziydi ama 2.sezondan sonra netflix sayesinde tuttuğu için yeni sezon çıkarmaları beni diziden soğuttu açıkcası.

@koltuk123
5 yıl önce

dizi değil film serisi harry potter

@koltuk123
5 yıl önce

neden dislike atıyorsunuz kendi özgür fikrimi söyledim

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

Alışırsın

@koltuk123
5 yıl önce

neye alışırım anlamadım

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

Dislike atılmasına. Ülkede fikre saygı yok. Doğrudan dislike butonuna basıyorlar.

izleyen bayan
izleyen bayan
5 yıl önce

çok masum sormuşsun soruyu. ben batwoman leş dizi dediğimde dislike yağmuruna tutulmuştum.

Shadow moon*
Shadow moon*
5 yıl önce

the 100,the umbrella academy

Shadow moon*
Shadow moon*
5 yıl önce

Birde hakan muhafız var

@memmed6659
5 yıl önce

The 100 candır Hakan muhafiz efecandir

shehashislove
shehashislove
5 yıl önce

evet the 100 sakız gibi uzadı ama en kötü dizilere de girmez yani riverdale varken asodajdoafjos

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

Lucifer, The Rain, 13 Reasons Why, Riverdale, The End Of The Fucking World, Teen Wolf

izleyen bayan
izleyen bayan
5 yıl önce

teen wolf benim ergenlik zamanımın en popüler dizisiydi. insanların gazına gelip başlamıştım ama 2.sezonu izlemedim. aşırı sıkıcı gelmişti.

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

Benim ilk izlediğim diziydi. 1. sezonu Tv'de izlemiştim.Geçen yıl tekrar izledim. Sonuna kadar izledim. Bence fazlasıyla uzatmışlar. Hala yeni sezon bekleyenlere de bir türlü anlam veremedim.

@moonlightfire
5 yıl önce

Ahaşjşfkjıfşuw buraya eklediğin 6 dizinin üçü benim favori dizilerim ama 13 Reasons Why neden kötü ki? Gerçek yaşantımızda gençlerin,sadece genç olmamakla beraber tüm insan toplumunun başına gelebileceği olayları aktaran bir diziydi anlamlıydı,ilk sezondan sonra pek sarmasa da en kötü değil bence ya.... Riverdale ve TEOTFW'de vakit geçirmek için tercih edilebilir tabi bana göre...

Levan
Levan
5 yıl önce

LCDP, Sex education, The Flash, Elite, Aşk 101, Protector, Too Hot to Handle, I Am Not Okey With This, The Umbrella Academy, Big Mouth, The Big Bang Theory, Titans, Smallville, Teen Wolf. Aslında biraz az kötü dizi izlemişim, bunu çoğaltmak lazım.

Marceline
Marceline
5 yıl önce

The big bang theorye kötü diyeni ilk kez görüyorum.

Levan
Levan
5 yıl önce

8 sezon falan izledim. Bir yerden sonra gülme efekti bile sinir ediyor, yeter diyorsun, nefret etmeye başlıyorsun ve hiçbir şeyin ilerlemediğini gördükçe komedi tarafında da tekrara binme başlayınca: "neden bu diziyi izledim ki " diyorsun. Benimki biraz vakit geçirdikçe nefret etme ilişkisi olmuş sonuçta 8 sezon izlemişim.

Rana
Rana
5 yıl önce

bu kadar sevilen dizilere kötü diyen birinin sevdiği dizileri çok merak ettim

Levan
Levan
5 yıl önce

Oke merakını gidereyim o zaman: Close Enough, Evangelion, Attack on Titan, Mad Man, Good Omens, The Wire, Succession, Breaking Bad, Seinfeld, Doctor Who, The Office, True Detective, The Simpsons, South Park, Avatar: The Last Airbender, Adventure Time, Regular Show, Dexter, Beter Call Saul, The Crown, Carnivalé, BoJack Horseman, American Gods, Fargo, Futurama, One Punch Man, Oz, Sons of Anarchy, WestWorld, Rick and Morty. Şu an aklıma bunlar geldi ve bunları herhangi bir sıralama yapmaksızın yazdım ayrıca emin ol daha fazlası da vardır aklıma gelmeyen

none
none
5 yıl önce

The 100

@the100yusuf
5 yıl önce

çok komik aq q aptalı

@the100yusuf
5 yıl önce

patrick diziye beğenmmeiş olabilirsin anlıyorum . hem banane aq yönetmen benmiyim eleştini kaldıramayım. Millet pubg oynuyor diye çıktı kesin o dizi xdd dedin ya bu eleştiri değil aşalama ben diziye seven birisi olarak rahatsız olduğum öyle yazdım. sen ne boş yapmışssın aq

shehashislove
shehashislove
5 yıl önce

evet 2014 de pubg vardı ileri zekalı

@mrscamander
5 yıl önce

rivardale ve la casa de papel e falan çok ısınamadım sıkıcıydı bana göre

izleyen bayan
izleyen bayan
5 yıl önce

riverdale lise dizisi olarak tasarlanmış ama hiçbiri liseli gibi değil aşırı cringe dizi

nazif
nazif
5 yıl önce

disslike a boğulacak olsam da yazacam pb(1.sezon dışı)-dark-the100-stranger things-lcdp

Marceline
Marceline
5 yıl önce

Disslike atacak olanlar eleştirilere saygısı olmayan belli yaş kitlesi grup.Çok umursamıyorum açıkçası.Yorumuna da katılıyorum.

mahşerin 4 atlısından bir
mahşerin 4 atlısından bir
5 yıl önce

bence de dark ı izlememiş olsamda

@patrick1
5 yıl önce

Dark dışında diğerlerine katılıyorum. Dark dizisindeki kötü giden senaryolar da var tabii mesela mükemmel bir senaryoda ilerleyip zaman kavramları oturmuşken bir anda başka zamandan başka zamana gidiyor ten dizinin mantiğı bu olsa da senaryo çorba oluyor.

nazif
nazif
5 yıl önce

dark ilk güzeldi t

nazif
nazif
5 yıl önce

dark ilk güzeldi tadında zaman olayları varken ama bence aşırı tekrara girdi

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık