en çok tartışılan,tartışılması gereken konulardan ben çok arada kalıyorum sizce hangisi? <3
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

sizce "stranger things" mi? yoksa "riverdale" mi?

tugbaaishi
Yorumlar (304)

Emel ..
riverdale battı artık ama ilk sezonlarını karşılaştırısak riverdale baya iyiydi bu yüzden şu durumda stranger things

diziizlerim
bence ikiside güzel ama riverdele git gide çok uzadı ve bazen baya sıkıcı oluyor ama stranger things nerdeyse hi sıkıcı değil bu yüzden st

@fillie11
rivardale gittikçe kötüleşmeye sıkmaya başladı ama oyuncu kadrosu çok iyi stranger things e gelirsek st bana biraz daha iyi geliyor galiba stranger things diyorum

deathsilence
ikisi de güzel ama riverdale'de başta archiekins olmak üzere diğer karakterlerin kanserlik tavırlarına dayanabilirseniz riverdale daha güzel dayanamazsanız st daha güzel

@jokeman
riverdale de oyuncuların 30 lu yaşlarda olması dışında gayet iyi bir gençlik dizisi tabiki her gençlik dizisindeki gibi okul apayrı kafada ve gerçeklikle alakası olmayan zamanar oluyor stranger thing e gelince dizi gayet güzel severek izliyorum ancak çok abartıldığı kanaatindeyim ben riverdaleyi tercih ederdim

Çınar ŞEKER
ARKADAŞLAR 2 SİNİ İZLEYEN YORUM YAPABİLİRMİ ADAM STRANGER THİNGS İZLİYOR RİVERDALE İZLEMEMİŞ STRANGER THİNGS DİYOR

bellarkethe100
stranger things daha iyi riverdale çok sarmıyor ama stranger things çok iyi sarıyor

meryy
Benim için, Stranger Things. Dizide ne olursa olsun ana konudan sapmıyor sizi sürekli meraka heyecana sürüklüyor. Riverdale yi 3. Sezondan ittibaren izlemeyi bırakmış biriyim. Merak dahi etmiyorum.

@notathing
ben mnce riverdale i izlemiştim ilk 3 sezon gerçekten çok heyecanlıydı ama sonra sırf uzatmak için bölüm yaptılar gibime geldi sonra st yi izliyeyim dedim ama abi beni hiç sarmadı ya o kadar korku vs de yok her yer salya sümük vs jdfdlkgd ama bana çok sürükleyici gelmedi ama 3 sezonu da izledim devamı gelse yine izlerim ama riveralenin ilk 3 sezonu daha heyecanlıydı (ilk 3 bak )

Bilmemm:/
Tartışmasız Stranger Things (tabi benim için). Riverdale de bazı bölümler sıkıyor ama Stranger Things de sıkan hiç bir bölüm yok. Stranger Things'in her bölümü daha da çok sürüklüyor. Yani hadi bu bölüm bitsin, geçsin,sıkıldım denilebilecek hiç bir bölüm yok. Macera,gizem... iyi bir dizide arayabileceğiniz her şey fazlasıyla var. Stranger Things izlemeyen kişiler varsa şiddetle öneririm.

@skrmduzgunkonus
kesinlikle riverdale heleki serpentler ve jughead benim fav işğlpkojhubg

Film İzleyen Emekli Öğren
Kesinlikle Stranger Things. Riverdale dizisinide izledim fakat olacak olayları tahmin edebiliyorsun. Birde sürekli aynı tarz olaylar ama Stranger Thingste sürekli bir gizem bir merak var.

annebenecrinleregidiyom
stranger things ilk 2-3 dakikada olaylar sarıyo ve değişik hal alıyo başından itibaren merakla izliyorum yani sıkılmıyorum ama riverdale öyle değil ne olacağı belli bi de değişik bir dizi gittikçe uzatıyolar uzattıkça konusu bok oluyo neyse lafım yok onu sevemlerde vardır muhakkak

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Benay<3
stranger things >>> riverdale