Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-5

sizde en çok etki bırakan dizi hangi dizi ve neden

10 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Arda

Arda

1. Seviye

Benimkisi Vampir Günlükleriydi nedeni ise karakterleri olsun, oyuncuları olsun bize herşeyi hisettiriyorlardı ayrıca kitap serisinden uyarlamaydı dizide anlamadığımı kitapta anlıyabiliyordum ve bölümü bitirdikten sonra kalkıp bir büyücü veya vampir gibi davranıyordum tabi bu diziyle büyüdüm koskaca 8 yıl :D Zamanla böyle şeyler yapmayı bıraksamda benim için hep değerli kalıcak zamanlardı

Aʀɪssᴀ~
Aʀɪssᴀ~
5 yıl önce

2 dizi var biri The 100 biride The Walking Dead bu dizilerde hep kendimi orada hissetdim acaba böyle olsaydı napardım diye ama benimçin en akılda kalıcı bir filmde var V for Vendetta izlemeyen arkadaşlar izlemeli eskiden maskesini alıp izlememiştim ama izleyipde unutamadım

mahşerin 4 atlısından bir
mahşerin 4 atlısından bir
5 yıl önce

Teen Wolf benim neden bilmiyorum o diziye Dylan O'brine için başlamıştım ama iyi ki başlamışım diyorum

bellarkethe100
bellarkethe100
5 yıl önce

the 100 konusuyla oyuncularıyla beni çok etkiledi. Bazen kendimi the 100'ün içinde buluyorun hayatta kalmak için bir seçim yapmamız gerektiği aklıma geliyor hep ve the 100'ün en iyi yanlarında biride karakterlerin iyi insanlar olmaması sadece kendilerini ve halklarını kurtarmak için herşeyi yapıyorlar iyi insanları feda etseler bile herkese tavsiye ederim

Aʀɪssᴀ~
Aʀɪssᴀ~
5 yıl önce

Ayn knk bendede biri o çokkk mükemmel ötesi bi dizi keske daha daha eskiden izleseydim

Kivircik
Kivircik
5 yıl önce

la casa de papel kesinlikle. toplumca genellesmis olan algilarin diger yonlerini gosteriyo halk olarak nasil kandirildigimizi ve toplumsal destegin ne kadar onemli oldugunu bi dizide gormek harika bir histi

Hera Hestia
Hera Hestia
5 yıl önce

V For Vendetta çok sevdiğim bir filmdir. Hayatımın çoğu döneminde aklıma gelir. Evey' in masumiyetten gelen cesurluğu ve hayata bakış açısı beni çok etkilemişti. Üstelik aşkta görünüşün yüzün önemi olmadığını, zeka ve vizyonun önemini amaç edinmiştim.

happierthanever
happierthanever
5 yıl önce

Stranger Thins gizemli mantıklı anlamlı bence cok güzel her bölümünde biri zekilik yapıyo sıra sıra

Ali Emre Demirbaş
Ali Emre Demirbaş
5 yıl önce

The I-Land, sürükleyici ve esrarengiz. bölümleri az ve kısa olmasına rağmen etkileyici.

Eren Taşkın
Eren Taşkın
5 yıl önce

hannibal kesinlikle etkisnde kaldığım bir dizi oldu polisiye cinayet kan vahşet akıl öyunları manipülasyon ve bunların mükemmel bir karanlık tonda işlenmesi çok başarılı bir baş yapıt ortaya koymuşlar

Arda
Arda
5 yıl önce

sonrasında ise bir çizgi dizi olan The last airbender ve Avatar Kora vardı Güçlü karakterler etrafında kurulmuş kurguya fantastik bir dünya yaratınca tadından yenmiyordu

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık