sanırsam ben hiç öyle hissettiğim dizi olmadı fakat düşününce olur belki ama öyle oha bu nasıl olur dediğim pek dizi yok galiba, bu konu başlığı altındaki dizi veya filmleri izlerim muhtemelen ve klasik şeyler bitiriyor herhalde beni
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

ÇılgınCivciv
Yorumlar (21)

meyve
Beni en çok etkileyen dizi Sense8 nedeni ise gerçekten kaliteli ve kendine özgü bir bilim kurgu olması ve ana karakterlerin çeşitliliği. Kısa ve öz bir yapımdı. Birkaç defa izlesem dahi sıkılmayacağım dizilerdendir ayrıca.

senaㅤ ㅤㅤ
dizi olarak supernatural ve 13 ryeasons why, film blue is the warmest colour ya da forrest gump

senaㅤ ㅤㅤ
forrest gump güzel bi göz at bencee, diğerinin bende özel bi yeri olduğu için yazdım yoksa çok iyi bir film değil

ÇılgınCivciv
Anladım onu sıkıntı yokk, bı baktım ntfxde varmış bu hafta izlemeyi düşünüyorum forrest gumpı

Extreme ways
şuan The Sandaman izliyorum güzel fantastik bir dizi,etkisinde kaldığım ve efsanerler arasındaki dizilerim, dexter-prison break-the rome-spartacus-

Extreme ways
çok harika bir dizi ama pek aile ile izlenebilecek türden değil.. kusura bakmayın

ÇılgınCivciv
Aile ile izleyecegimi nereden çıkardın jcofjskjfksdj açıkçası hiçbir şeyi onlarla izlemiyorum

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
ÇılgınCivciv
@pelikan niye tartisma yerinde gozukmuyor acaba