isteyen katılabilir istediğiniz gibi takılın
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

enescan52
Yorumlar (345)

birbaglamroka
ağlamak üzereyim elim titriyor azönce sınav olacağımızı öğrendim derslerde çok gerideyim şekerim düştü strese giriyorum başım ağrıyor başımdönüyor ne yapacağım

enescan52
BEYZA KNK SANA SÖYLİİM 12 1 GİBİ YATIYORUM SAAT 8 DE KALKIP OKULA GİDİYORUM 3 4 DE DE GELİYORUM KNK YAZAMADIM ONA GÖRE YAZ VALLA

birbaglamroka
ben bazılarının değimiyle 12 yaşında bir veledim ama dizi izlemenin suyunu çıkardım bir ayda 170 bölüm izlemişim

ranaa!!
12 yaşındayım demeye utanıyorum bazen çünkü sadece çizgifilm izlediğimizi düşünüyorlar...

enescan52
Fİlm olarak Az önce izledim invisiable man kesin izleyin ve The Purge serisini zileyebilirsiniz son olarak Unfriended izleyin ama burada yok sanırım.

@eymen1512
plıyıyıyıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbruhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

enescan52
KDKDKDKDKDKDKDKDKDKDKDKKDKDKDKDKDKSNCDSCNLDKSNLDSVBLVDSBVLSDBVLDSBVLDSLVB VDLSBVDLSVLSVBLSDBVILDSBVILD

birbaglamroka
yglugljfhgkbngıfhıfhgkıgjkghfgıkgfjgıghjgıofjfogjhgpgjgoghppooflfdgjgghngkfh DEK

barneystinsonn
proflime telegram grup linki koydum üşenmeden yazıp gruba gelen alfaları bekliyorum

enescan52
Ben: Kimse var mııııı? Yankım: Kimsee varr mııı? olm bi kişi bile mi yok sohbet için açtım ben burayı

STİLESİN JEEPİ
@Angelofteenwolf kardesım asıl sen nerdesın nerdeyse yarım saat oldu yoksun

STİLESİN JEEPİ
haaa bende ınstanı ıstıyınce yanlıs anladın o yuzden yazmıyom zannettım ıyı ıyı benım gıtmem lazım hadı gorusuruz

enescan52
tok ondan değil bi b*k a yaramayan şeyleri yapıp vakit kaybettiğimiz dünyada (buna ders çalışmakta dahil) hatta 5 dk sonrasına yaşayıp yaşamayacağımızı bilmediğimiz dünya da yine vakit kaybediyordum . Ve alınmadım sorabilirsiniz öyle şeeyleri alınmam

enescan52
ve Hadi görüşürüz ben de ders çalışırım ya da çalışmaya çalışırım bilmiyorum yaparım işte bir şeyler hadi sana hayatında kolay gelsin

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
birbaglamroka
lgs is coming
züмra
bok gibi geçmişti kardesim kolay gelsin
Irenedlrsh
Yks is coming