Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-4

spider-man no way home

3 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
ℳℯℓ ♥

ℳℯℓ ♥

27. Seviye

Film çılgıncaydı hayatım boyunca izlediğim en iyi marvel filmiydi ard arda ner orgazm yaşadım bu film yani waooww

Bu mesaj spoiler içeriyor. Okumak için tıkla.

ℳℯℓ ♥
ℳℯℓ ♥
3 yıl önce

peter parkerın kim olduğunu herkes unuttu sanki hiç olmamış gibi ama spider-man hatırlanıyor happy ordan hatırlıyor spider-man ile anıları var ama kim olduğunu bilmiyor herkes onun thanosla savaştığını biliyor oradakilerde hatırlıyor ama kim olduğunu bilmiyorlar sanki maskesini hiç çıkarmamış gibi bence next filmde hayatında önemli boşluklar yaşayacak insanlar ned mj ve happy anıları var ama boş mutlaka bunu hissedecekler mj anılarının peşine düşer bir şekilde hatırlarlar önemli bir olayda falan peter mit girer yeni haliyle ve onlarla tekrar arkadaş olmaya çalışır mj oldukça zeki dediği gibi eğer peter söylemezse o tekrar çözer gelecek filmin kötüsü venom olacak aslında eğer venom kısa süreliğinede olsa bu 3lüden birine bağlanırsa hafızalarındaki boşluğu hatırlayabilirler çünkü venom bağlandığı kişinin tüm anılarına sahip olur onun bildiği her şeyi bilir ve peter parkerı tamamen silmeleri imkansız beyin hiçbir seyi unutmaz sadece saklar önemli olmayan bilgileri mesela geçen ay neler yedin biliyorsun ama hatırlamıyorsun aynı onun gibi venom o anılara erişebilir ve geri getirebilir ama ben yeni venom görmek istemiyorum bu evrende kalan venomu bir şekilde ölür ve evrenler birleştiğinde tom hardy den devam eder umarım ayrıca sıradaki filmde yeni bir gwen stacy gelse güzel olabilir pembe saçlı bateri çalan ama peterın yakın arkadaşı olandan gwen stacy bazı evrenlerde peterın ve milesın en yakın arkadaşı hatta peter öldükten sonra ghostspider oluyor miles ve gweni birlikte görsek güzel olur evrenler birleştiğinde mutlaka milesı örümcek yaparlar hadi hepsini geçtim ama ben artık sinema da BLACK CAT görmek istiyorum felicia en sevdiğim spider villanı öyle direk önemli bir kötü olamaz film için venom gibi oda antıhero ama venomun özel bir spider kini var ama yinede dünyayı işgal etmeye çalışmaz yeni film için hala pure evil biri gerekiyor Chameleon ve Kravenı hala sinemada görmedik onlardan biri gelebilir ama hazır fisk evrene giriş yapmışken gelecek filmin kötüsü o olabilir tabi fisk ile birlikte hammerhad gelir bunlara karşı daredevil spider-man işbirliği görebiliriz comicte böyle tanışıp bff oluyorlardı yani peter mattin yüzünü görünce hatırlar avukatını ona anlatır efso olur yani ya da mister negative oha evet şuanda aklıma geldi o her şeyi yok etmeye çalışacak birisi oda olabilir çok fazla olasılık varrr hepsine açığımm ama BLACK CAT görmek istiyorum peter ile aralarındaki elektirik allahım düşündükçe dahada heycanlanıyorum her şey daha yeni başlıyorrrrr ohaa çokkk heycanlandım

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

SERA MSC
SERA MSC
3 yıl önce

Çok iyiydi yaa 3 spider mani yan yana görmek MÜKEMMELDİİİİ🤩

ℳℯℓ ♥
ℳℯℓ ♥
3 yıl önce

bir daha hiçbir filmden bu zevki alacağımı sanmıyorum

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık