Hello There. Burası star wars hayranlarının filmler hakkında konuşacağı bir konseydir. Not: Favori karakteri Anakin olanlar usta fan yapılmaz (bu kuralı ben koymadım mace abi koydu).
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Amiral Ackbar
Yorumlar (181)

Wanda_Maximoff
merhaba ben hiç star wars izlemedim ama izlemek istiyorum bazı filmler cok eski onları izlemesem hikayede sorun olurmu olmazsa nasıl izlemeye devam edeyim hangi filmle başlayım ya devam edeyim

Amiral Ackbar
hiç çizgi roman okuyamadım

@spec
benim sınavlarım yaklasıyor 12 sınıf olucam hiç bir şeye zamanım yok arada bad batch izleyip sonra zamanımı bunu mı gömdüm lan deyip sinir oluyorum

Amiral Ackbar
star wars visions hakkında ne düşünüyorsunuz?

@spec
çizimler eminönü çarsısında sanayi mahallesinin alt semtlerinde sanayici muemer abiye yaptırılmış gibi duruyor ve bu proje üzerinde çalısanlar düz mal

@spec
allaha şükür metal gear solid serisininn dizi veya film evreni yok, yoksa beni daha çok linçleyecekelerdi, star wars ın daha bad batch in yorum kısmında baya linçlendim

Muhammedozzenn
ARKADAŞKAR BOŞ YAPTIGIM IÇIN HESABIM BAN YEMIŞTI BENI DESTEKLEYIN DE BIDA BAN YEMIM XD

•naz•
hangi konular cikti *bizde 25 inde lgs 3 e giricez, butun derslerden ilk 2 konu varmis '3 te olabilir' sizde hangileri cikti bide hic boşun falan var mi nasi gecti yani*

•naz•
Caner kacinci filmdesin diye sormussun okullar acilicak diye mat çı şakasız 450 soru odev verdi pazartesiye kadar bitirmem lazim cumartesi okula sinav iicn cagiriyolr o var he bide pazartesi günü 2 tane sinav olucak onlarla calismayi bitirirsem 4ll4hin izni p3yg4mberin kavli ile (yaklasik sali gunune falan) son filmi izlicem ama anakin e yazik oldu lan agab (ndn bu kdr uzun aciklama yaptim idk canim istedi belki insafa gelir ruhuma bi fatiha okursun diyw)

birbaglamroka
son hedefimi gerçekleştirdim artık aralıksız sınava hazırılık ( game of trones u bitirdim ) sınavdan sonra görüşürüz

birbaglamroka
acaba star wars ile ilgili güncel haberleri takip edebileceğim bir site varmı ?

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
hasan yalcın youtube kanka pazar sohbetlerinde genel olarak her zaman yolluyor star wars haberlerini

•naz•
burası yaşıo mu lna nyse bende artk büyük sw fanı olma yolunda ileriyorum baya sw li tshirt fln aldm babam da sw fan ı çıktı hatta ehıdbvıudbvısudhnıuaeofndcısj caner sende tartışmaya gel 4mk muhabbetini özledik olm (kendi adıma konuşuyorum ama muhabbetini sevmeyen 0lsün ztn aq)

birbaglamroka
yakında bursluluk sınavı var kazanırsam bende ya ölenekadar biriktiricem yada koleksiyon yapıcam
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
theyorumcu
Hello There. Buradaysan ses vermeni umuyorum.
Amiral Ackbar
General Kenobi...