lütven yorum yaparmısınız
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Emirhan
Yorumlar (638)

NASA
friends, la casa de papel, the100, stranger things, lost in space, riverdale. O kadar abartmayın yani bir gündr hepsinden en az bir böülm izlerseniz siz de bitire bilirsiniz. Friends biraz zor biter ama izlediğinize değer hepsini mutlaka izleyin tavsiyem ediyorum her kesee

Marceline
Kendini sadece bir diziye adapte edebilen var mı cidden? Takip listemteki tüm dizileri aynı anda izliyorum. Hangisini o an izlemek istersem.

deathsilence
ne biliyim beynim yanıyo benim aynı anda birkaç diziyi izleyince jxkjwqvüğişçs ölmedin mi sen ya sen böyle böyle yapmamış mıydın falan

Emircan-W.BishopunBirası
ben tek diziden fazla izleyince kafamda oturtamıyorum yani en azından bazı dizilerde mesela breaking bad i izlerken rick and morty de izlemiştim ama şu an fringe i izliyorum ve biraz karmaşık yani genel olarak tek dizi ama

Muhammed yasin ileri
Aga ben bi diziyi son bölümüne kadar izlemeden başka diziye geçemiyom ya geçersem bidaha dönmemiyorum o diziye

bellarkethe100
bende bir sürü dizi var. fear the walking dead brooklyn nine nine bu ikidsini şimdi izliyorum ve yarım bıraktıklarım sonra canım isteyince izleyeceklerim var. the walking dead, riverdale, kill me heal me, orphan black, merlin bunlara başladım birkaç sezon yada birkaç bölüm izledim ve sıkılıp bıraktım

cerenmikaelson
The Vampire Diaries izliyorum 7. sezondayım. İnşallah bitecek artık 8 KOCA SEZON.

stiles stilinski 61
bana dizi önerir misiniz

stiles stilinski 61
fantastik olsun ama biraz gençlikte olsa iyi olur stranger things ve ragnarok gibi

Nick's Pizza
brooklyn nine nine ve sherlock(hemen bitmesin diye uzaattıkça uzatıyom izlemiyom)

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Genç Filozof
The Staranger