şu ana kadar gördüğünüz en garip şey nedir ? benimki self servis oto yıkamaydı adamlarda oto yıkamacılardaki gibi yerler vardı ve küçük bölmelere ayrılmışlardı tek arabalık iki arabalık ve üç arabalık yaklaşık elli bölme vardı ve gerçekten her yerden çok araba getiriyorlardı ve yaklaşık iki senedir rasathane gibi para basıyorlar
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

birbaglamroka
Yorumlar (3)

Irenedlrsh
gördüğüm en garip şeyi değil ama duyduğum en garip kokuyu hatırlıyorum. Yanık kokusu. Bizim köyde bilinmedik bir şelale var. Gördükleriniz arasında en iyisidir üstüne tanımam. Neyse biz girdik işte bir güzel ıslandık, ordan bi adam da (evet neyimiz olduğunu bilmiyorum) ateş yakmış ısınmamız için. Ben ateşe arkamı dönüp ısınıyordum. İnce bir örtü vardı üzerimde. Ordan nasıl oldu anlamadım kardeşim birden önümde belirdi. Dengesini kaybetti ve sarılmış şekilde, o benim üstüme ben de ateşin üstüne düştük. O hemen kalktı tabii ben sağa sola kıpırdanıyorum, kaçmaya çalışıyorum olmuyor. Ateş kocaman. O sırada adeta zaman yavaşladı benim için. Hissettiklerim en üst seviyedeydi. Zaman adeta durmuştu! Ve bir yanık kokusu aldım. Sırtımdan geliyordu! Psikolojik olduğunu düşünebilirsiniz ben bile bazen düşünüyorum. Çok değişikti. Acayip! Sonra işte hastane derrken benim sırtım, kollarım ve parmaklarım sarıldı. Hala izi var. O gün bu gündür unutamıyorum o kokuyu.

Siyah Hançer
Yiğenime 1 haftalığına bakmam gerekliydi ( tamamen kız kardeşimin zoru ile ) ikimizde onunla hiç anlaşamayız.Kendisi tam bir geveze ve yapmadığı halt kalmadı .evimde beslediğim bir kedim var ve o bunu bilmiyordu. Neyse işte geldi ve beklemediğim bir şekilde kedim ile iyi anlaştı 2 gün. 3. gün akşamı sadece 15 dk lığına apartmanın altındaki markete girdim ve eve geldiğimde kedimi klozetin içinde folyoya sarılı ve ağzıda bantla bağlanmış bir şekilde bulmuştum. 30 dk sonra ise kız kardeşim gelip aldı o gün bu gündür arada sıra eve gelirler ve her gelişlerinde " ben ona banyo yaptırmak istedim" diyip kendin savunuyor cadı. ( KEDİMİN SAGLIĞI YERİNDE)
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Glenn Rhee.
Hatırlamıyorum illaki vardır da ...