supernatural daha bitirmedim 6. sezonundayım dizi 15 sezon
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

iremnr
Yorumlar (37)

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
dizi: breaking bad çok şey ifade ettiği için gözüm dolmuştu film: green mile çok duygusal bir filmdi jonh coffey sen adamsın ama millet hep ağlamış benim gözüm bile dolmadı

Vincent
Doctor Who hem de 5 kez

@Defne
@irem nur,Doctor Who klasik ve modern olarak iki seriden oluşuyor.Klasik seri 1963'de başlayıp,1989 bitip toplam 26 sezon gibi bir şey sürdü bildiğim kadarıyla.Modern seri ise 2005'de başladı ve hâlâ devam ediyor.Modern seri şu an 12 sezon.Ama bildiğim kadarıyla modern seriyi izlemek için klasik seriyi izlemene gerek yok.Klasik seriyi izlemeden de anlıyormuşsun modern seriyi.

Vincent
Klasik serinin bölümlerini bulmak zor, çoğu kayıp ya da görüntü kalitesi çok düşük. Bölümler birbiriyle bağlantılı değil o yüzden modern seriden başladığın takdirde diziyi anlarsın. Başlamayı düşünüyorsan özel bölümleri atlama, her sitede yok.

@unknowperson
modern family 11 sezon allah bilir kaç bölüm pişman mıyım hayır

@unknowperson
bence izle net sıkılırsan bırakırsın kendim için söyliyim sadece 8. sezonda sıkılmıştım

✪ Cheryl Blossom ✪
Bu sitede 160 bölümlük dizi izledim ama 220 bölümlük dizide izledim (Türk dizisi değil) bu sitede yok malesef

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
crazyleader
Supernatural dicektim ama Arka Sokaklar daha uzun sanırım ksdjhfvbjsdhbfv
iremnr
ksdsşlkfoısjvoısjf
crazyleader
Arka sokaklar 16. Sezona geçti Supernatural final yaptı o yüzden Arka Sokaklar daha uzun oluyor kdkdjjdkdkdk