Film önerisine ihtiyacım var yazın bişiyler...
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

NUR
Yorumlar (75)

@revo
Zor bir soru Lion King sonra Nefret Sekizlisi bilemiyorum aklımdan bir sürü film geçiyor ama Nefret Sekizlisi derim sanırım

Peter Axel
Lord of the Rings abi uzerine yapilmis daha iyi bir eser tanimam , Tolkien ‘in normal bir insanin yaraticiliginin ustunde bir zekaya sahip odugunu sadece film icin hic varolmayan Elvish dilini turetmesinden anlayabiliriz.

@revo
Gerçek bir yaratıcılık istersen seni H.P Lovecraft eserlerine davet ederim ne yüzüklerin efendisi evreni ne harry poter yanında hiç

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

sahsıtanımıyorum
en mantıklısı yorum yazanların profillerine bak oralardan bişeyler çıkar bence çünkü öneri vericeklerse heralde filmleride takip ediyolardır tabii bu sitede her film yok ama...

Slim_Shady
eğer film değil de dizi izlemek istersen profilime bakabilirsin inşallah yardımcı olmuşumdur

Slim_Shady
bir de korku filmlerini sanırım seviyorsun.Profiline bakarak söylüyorum.Annabelle serisi,Korku seansı,The purge,Testere,Ruhlar bölgesi,halka(annabelle 2 ,korku seansı 1 dışındakileri korkunç bulmadım ama korku filmi olarak geçiyorlar) beğenir misin bilmem ama bunları ben güzel buldum

Cavatq
İzlediğim bir filmin bana bir şeyler katması bakımından 3 İdiots ama izleyim güzel zaman geçireyim güzel film açısından Fıght Club

beren
School of rock diyebilirim,eğitim sistemini,her şeyin not olmadığını anlatan bir filmdi.Mükemmel.

sahsıtanımıyorum
herkes hemen hemen aynı şeyleri demiş zaten ve denenlerin çoğunu izledim de ve sen filmsiz kaldıysan zaten bunları izlemişsindir bende sana burda görmediklerimden diyim uyumsuz serisini kesinlikle izle ki bence izlemişsindir izlemediysende kesinlikle izle, escape room var benim çok sevdiğim, paper town izleyebilirsin eğer klasik bir son beklemiyosan, başkaaa bilmem disney filmlerini sever misin ama ben bazılarını seviyorum ve favorim descendants zaten 3 filmden oluşuyo belki devamı gelirdi baş rollerden biri ölmeseydi (cameron boyce) bence o üçlemeyi izlemelisin

sahsıtanımıyorum
ha bide jumanji:vahşi orman var onu da izle pişman olmazsın birde sana güzel five feet apartı öneririm tabii benzer konulara sahip olduğu için aynı yıldızın altındayıda öneririm bunlara bak sana epey giderler bence umarım benim sevdiklerimi seversin
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Negative
The notebook