Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

2

şu ana kadar izlediğiniz en iyi film ?

75 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
NUR

NUR

9. Seviye

Film önerisine ihtiyacım var yazın bişiyler...

Negative
Negative
6 yıl önce

The notebook

Gölge Gölge
Gölge Gölge
6 yıl önce

interstellar

@revo
6 yıl önce

Zor bir soru Lion King sonra Nefret Sekizlisi bilemiyorum aklımdan bir sürü film geçiyor ama Nefret Sekizlisi derim sanırım

ᗅΠⵎᎷⴹꓔᕼᗅ
ᗅΠⵎᎷⴹꓔᕼᗅ
6 yıl önce

Otomatik Portakal / A Clockwork Orange (1971) IMDb: 8,4

bilemedim ki
bilemedim ki
6 yıl önce

incendies, bu filmi atlatamıyorum ben

Peter Axel
Peter Axel
6 yıl önce

Lord of the Rings abi uzerine yapilmis daha iyi bir eser tanimam , Tolkien ‘in normal bir insanin yaraticiliginin ustunde bir zekaya sahip odugunu sadece film icin hic varolmayan Elvish dilini turetmesinden anlayabiliriz.

@revo
6 yıl önce

Gerçek bir yaratıcılık istersen seni H.P Lovecraft eserlerine davet ederim ne yüzüklerin efendisi evreni ne harry poter yanında hiç

KyloRen
KyloRen
6 yıl önce

STAR WARS SERİSİ ❗

@halilplt
6 yıl önce

Diziyi bilmem ama, en sevdiğim dizi La Casa de Papel 😀

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

iremkk
iremkk
6 yıl önce

harey potter ,uyumsuz, labirent, açlık oyunları, korku senansı, ruhlar bölgesi,annabelle,john wick,bu serileri bitir sonra tekrar sorarsın

iremkk
iremkk
6 yıl önce

Harey nedir ya harry kdksks

@mithras
6 yıl önce

The Last Castle

itsbuse
itsbuse
6 yıl önce

biliyorum klişe fln ama her izlediğimde beni güngür güngür ağlatan film Titanic

Mathilda
Mathilda
6 yıl önce

Predestination, I origins

White Wolf
White Wolf
6 yıl önce

Harry Potter

@leonidas
6 yıl önce

( LOVE DEATH + ROBOTS ) Black Mirror tarzı bir dizi.

sahsıtanımıyorum
sahsıtanımıyorum
6 yıl önce

en mantıklısı yorum yazanların profillerine bak oralardan bişeyler çıkar bence çünkü öneri vericeklerse heralde filmleride takip ediyolardır tabii bu sitede her film yok ama...

crap crap
crap crap
6 yıl önce

schindler's list güzeldi baya

Lona
Lona
6 yıl önce

Harry Potter ve Interstellar

CEREN
CEREN
6 yıl önce

( Inception ) filmi kesinlikle izlemelisiniz🎬

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

eğer film değil de dizi izlemek istersen profilime bakabilirsin inşallah yardımcı olmuşumdur

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

az daha unutuyordum bir de john wick serisi

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

bir de korku filmlerini sanırım seviyorsun.Profiline bakarak söylüyorum.Annabelle serisi,Korku seansı,The purge,Testere,Ruhlar bölgesi,halka(annabelle 2 ,korku seansı 1 dışındakileri korkunç bulmadım ama korku filmi olarak geçiyorlar) beğenir misin bilmem ama bunları ben güzel buldum

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

uyumsuz

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

marvelın çoğu filmi,hızlı ve öfkeli, serisi

Ilyas Ege Hakbilir
Ilyas Ege Hakbilir
6 yıl önce

lucifer

@amse
6 yıl önce

lucifer dizi

Ilyas Ege Hakbilir
Ilyas Ege Hakbilir
6 yıl önce

pardon dslkfnsşdknfksand dalgınlığıma gelmiş adsfkjdslakfnlasnkdf

Cavatq
Cavatq
6 yıl önce

İzlediğim bir filmin bana bir şeyler katması bakımından 3 İdiots ama izleyim güzel zaman geçireyim güzel film açısından Fıght Club

@tontikbisiy
6 yıl önce

Before Sunrise

moruk
moruk
6 yıl önce

lotr ve matrix

Sena
Sena
6 yıl önce

Narnia Günlükleri en son ne zaman izledim hatırlamıyorum bile ama hala etkisindeyim mükemmel bir fantastik film

crap crap
crap crap
6 yıl önce

ulaaan

Bahar
Bahar
6 yıl önce

Hemen bir liste hazırlayabilirim beğendiğim filmleri,Yanlış anlamayın sıralama değil

Bahar
Bahar
6 yıl önce

1-Avatar 2-Leon The Proffesional 3-Pulp Fiction 4-Matrix 5-Fight Club 6-Inception 7-Interstellar diye uzar bu liste

beren
beren
6 yıl önce

School of rock diyebilirim,eğitim sistemini,her şeyin not olmadığını anlatan bir filmdi.Mükemmel.

Yunus Emre Coşkun
Yunus Emre Coşkun
6 yıl önce

avengers

MertOkutur
MertOkutur
6 yıl önce

1:La casa de papel

BurakYILDIZ
BurakYILDIZ
6 yıl önce

thor ragnrok veya avengers end game

@mercimek
6 yıl önce

1: The Game
2: Pulp Fiction
3: X men (hepsi)
4: I am legend
5: Crank 1-2

sahsıtanımıyorum
sahsıtanımıyorum
6 yıl önce

herkes hemen hemen aynı şeyleri demiş zaten ve denenlerin çoğunu izledim de ve sen filmsiz kaldıysan zaten bunları izlemişsindir bende sana burda görmediklerimden diyim uyumsuz serisini kesinlikle izle ki bence izlemişsindir izlemediysende kesinlikle izle, escape room var benim çok sevdiğim, paper town izleyebilirsin eğer klasik bir son beklemiyosan, başkaaa bilmem disney filmlerini sever misin ama ben bazılarını seviyorum ve favorim descendants zaten 3 filmden oluşuyo belki devamı gelirdi baş rollerden biri ölmeseydi (cameron boyce) bence o üçlemeyi izlemelisin

sahsıtanımıyorum
sahsıtanımıyorum
6 yıl önce

ha bide jumanji:vahşi orman var onu da izle pişman olmazsın birde sana güzel five feet apartı öneririm tabii benzer konulara sahip olduğu için aynı yıldızın altındayıda öneririm bunlara bak sana epey giderler bence umarım benim sevdiklerimi seversin

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık