Bu Tatilde izlenebilecek güzel diziler arıyorum. Sıkmayan, güzel akan diziler önerirseniz sevinirim.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

şu anki tatilde izlenebilecek güzel diziler önerir misiniz?
♡Dizi İzleyicisi
Yorumlar (49)

@karskendal
ben favorilerimi sayıyorum izlemesi size kalmış gangs of london— punisher— animal kingdom—you—vis avis —see

.jiminieee.
Bu tamamen senin tarzına bağlı. Eğer eğlenceli şeyler seviyorsan İnsatiable, Family guy veya Rick and Morty izleyebilirsin. Suç ve gizem konulu diziler seviyorsan da Extracurricular veya You izleyebilirsin. Anime izlemeyi tercih ediyorsan da Slam Dunk veya Death Note izlemelisin. Gerçketen bu dizileri severek izledim. Umarım sen de seversin

ACHİLLESS
meselaa; under the dome, dark, anne whit an a, the order... efsane diziler izlemelisiniz...
@cennetcehennem
sayende the order izledim manyaak bir şeydi 1 günde hiç uyumadan bitirdim sağol benzaer öneri varmı?

ACHİLLESS
yaa beğenmene sevindim romantik komedi ama gene de çok güzel bir film 10 things i hate about you

Sybil Crawley
brooklyn nine-nine, sshameless, daybreak, the a list, baby, alexa & katie, greenhouse academy, sherlock, the good place

@gamzeirmx
Brooklyn nine nine veya The haunting of hill house. Konu olarak birbirlerinden farklılar ama ikisi de harika.

@sudecomskaikru
sitcom seviyorsan the good place olabilir, heyecan ve kitaptan uyarlanma dizi seviyorsan the 100, çerezlik dizi istiyorsan greenhouse academy, dram gibi birşeyler istiyorsan 13 reasons why, biraz eğelenceli birşeyler istiyorsan insaitable.

yeanix
looking for alaska ya da we are the wave bu dizileri çoğu kişi bilmez fakat efsane diziler
♡Dizi İzleyicisi
Looking for Alaska yı izledim gerçekten çok güzel diğer önerine de bakacağım.

Lovelyca
Elite bazen çok saçma olmasina rağmen sarıyor ginede veya la casa de pabel suan onu izliyorum ve güzel gidiyor Supernatural de çok iyi

Artzın Fedaisi
aynı dertteyim ama bu konuda biraz şanslıyım çünkü neredeyse hiçbir popüler diziyi izlememeiştim şimdi hepsine başladım the umbrella academy izledim sarıyo (bir de the mentalist izliyorum etkişleyici)

Artzın Fedaisi
güzel diziydi bence benim odaklanma sorunum var genelde 20 dk içinde diziden sıkılıp kapatırım ama bunu 2 günde bitirdim karakterler seni diziye bağlıyor

!rem
Friends izlemediysen izle çünkü 10 sezon bölümleri ortalama 20 dakika ve acayip eğlendiriyor (özellikle phoebe joey ve chandler)
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
bellarkethe100
1-the 100 2-brooklyn nie nine 3-anna with an e 4-stranger things 5-dark