Şuan hangi diziyi izliyorsunuz ve kaçıncı sezon, kaçıncı bölümdesiniz ?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

crazyleader
Yorumlar (43)

İpek Yiğit
cidden sadece 1 tane dizi mi izliyorsunuz ben 12 tane dizi izliyorum

İpek Yiğit
ben de öyle olmuyor ya. ilk dizi izlemeye başladığımdan beri böyle izliyorum belki ondandır

@derekhaleeee
oho ne izlemiyorum ki
sex education simdi bitti
agents of shield 4cu sezona baslicam
marvel dizilerinden siralama ile gitdigim icin bitiremediklerim var
brooklyn nine nine 9 10 cu bolumlerini buradan izlemek icin bekliyorum
freaks and geeks 12ci bolumdeyim
simdi love 102 baslicak
++++++ universite basladi ama benim dizi film sevdam bitmezz

isildelrey
reign 1x13 legacies 3x02 the100 2x06 gilmore girls 7x09 friends 3x18 skins 5x07

SiyahKRAL
The Umbrella Academy 2.sezon 1.bölüm ,Attack on Titan 3.sezon 8.bölüm , Trollhunters 3.sezon 6.bölüm , Elite 2.sezon 4.bölüm , Black Summer 2.sezon 7.bölüm Biraz daha var da onları yazmadım.

ErcanYavuz
Lost 4. sezon 4. bölüm

crazyleader
Lost ben izledim bazen çok güzeldi, bazen sıkıcıydı ama sırf sonunu merak ettiğim için ve yarım bırakmayı sevmedim için bitirmiştim. Ama sonu bilmiyorum belki ben beklentiyi yüksek tuttum ama basit gibi geldi

crazyleader
Bitirdikten sonra final bölümüyle ve genel diziyle ilgili düşüncelerini buraya yazar mısın?

ErcanYavuz
Diziyi az önce bitirdim ve final gayet iyiydi sadece sonu neden kilisede bitti anlamadım :D Diziyi genel olarak yorumlarsam ilk 2 sezon acayıp sıkıcıydı ama 3. sezondan itibariyle dizi baya sardı. Bütün karakterlerin birbiriyle bağlantılı olması olsun, paralel evreni olsun vs. gerçekten apayrı bir diziydi.

ErcanYavuz
Bazı soruları tam cevaplamamışlar ve verdikleri cevaplar pek tatmin edici değildi ama yine de istediğim gibi bitirdiler önemli olan oydu.

iremnr
supernatural ve criminal minds supernatural da 12. sezon 4. bölüm criminal minds 3. sezon 14. bölüm

crazyleader
İkisi de çok uzun diziler. Supernatural'i şuan bende izliyorum ama iki uzun diziyi nasıl aynı anda izliyorsun?

iremnr
bir gün birinden izleyebildiğim kadar bölüm izliyorum diğer günde izlemediğimden izliyorum

iremnr
aslında ben de sadece supernatural izliyordum baktım bir günde nerdeyse bir sezon bitiriyorum çabuk bitmesin diye criminal minds a başladım şimdi o kadar hızlı ilerleyemiyorum okulda var zaten

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
...-...
The walking dead,6. sezon 9. bölüm
@derekhaleeee
hangi siteden izliyorsun ?
crazyleader
Orjinali var mı o sitede ben bulamadım da