Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

tadında bırakılsaydı dediğiniz dizi/film

12 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
ffeyza

ffeyza

15. Seviye

Bence Vikings

Whathell
Whathell
4 yıl önce

the 100 kuzenim izliyordu son sezonlarda sıkılmış atlayarak izlemiş

ffeyza
ffeyza
4 yıl önce

Bendee hele son sezon hiç olmamış

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
͠° ͟ʖ ͡° Asteria
4 yıl önce

Elite bence ayrıca riverdaleinde bırakılmasını istemezdim ama keşke 4. sezonu olmasaydı ama devam etseydi lütfen 4.sezon yokmuş gibi davranabilir miyiz küresel olarak.

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
͠° ͟ʖ ͡° Asteria
4 yıl önce

Bu arada beğenen olabilir ben sadece kendi düşüncemi belirttim

elsasu
elsasu
4 yıl önce

Kesinlikte Supernatural 5.sezondan sonrası falan asla sarmadı

@hamde
4 yıl önce

las chicas del cable çok güzel başladı malesef güzel devam etmedi 6 sezonluk bi şey yoktu 3 de bitse miss gibi 9/10 luk dizi

ga
ga
4 yıl önce

La Casa De Papel kesinlikle , son 2 sezon çok aşırı gereksizdi. Evet kötü değildi , güzeldi ama gereksizdi. 2. sezonda bitirselerdi tarihin en iyi dizilerinden biri olarak hatırlanabilirdi ama onlar uzatıp mahvetmeyi tercih ettiler. Neyse 5. sezonu bekliyoruz bakalım İnşallah güzel bir kapanış yaparlar. 🙂)

Prof.doç.dr.abuzerkömürcü
Prof.doç.dr.abuzerkömürcü
5 yıl önce

LCDP,TEEN WOLF

morgana le fay
morgana le fay
5 yıl önce

lcdp ve 13rw hayır yani o kadar karakterlere olaylara vs bağlanıyosun ve buum boka bastık abi, ee noldu şimdi diyorsun. Gerek var mı? yok. Tadında bırakın işte (daha çok vardır ama hatırlamyorum hafızamdan dahi silmişim bak)

Kader gardaşım
Kader gardaşım
5 yıl önce

the 100,lcdp

Slim_Shady
Slim_Shady
5 yıl önce

Teen Wolf, La Casa De Papel, Prison Break, 13 Reasons Why

Levan
Levan
5 yıl önce

Sex education, Vikings, Lord of the rings (linçlemeyin hobbit için konuşuyorum, ama yine de kötünün iyisi bu konuda) Lost, LCDP, The walking dead, Naruto (C'mon) ve saat 4 te yazdığım için bu yorumu, büyük ihtimalle çoğu eseri atlamış olacağım. Aklıma 2 dakika düşününce bunlar geldi.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık