Bence Vikings
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

ffeyza
Yorumlar (12)

͠° ͟ʖ ͡° Asteria
Elite bence ayrıca riverdaleinde bırakılmasını istemezdim ama keşke 4. sezonu olmasaydı ama devam etseydi lütfen 4.sezon yokmuş gibi davranabilir miyiz küresel olarak.

@hamde
las chicas del cable çok güzel başladı malesef güzel devam etmedi 6 sezonluk bi şey yoktu 3 de bitse miss gibi 9/10 luk dizi

ga
La Casa De Papel kesinlikle , son 2 sezon çok aşırı gereksizdi. Evet kötü değildi , güzeldi ama gereksizdi. 2. sezonda bitirselerdi tarihin en iyi dizilerinden biri olarak hatırlanabilirdi ama onlar uzatıp mahvetmeyi tercih ettiler. Neyse 5. sezonu bekliyoruz bakalım İnşallah güzel bir kapanış yaparlar. )

morgana le fay
lcdp ve 13rw hayır yani o kadar karakterlere olaylara vs bağlanıyosun ve buum boka bastık abi, ee noldu şimdi diyorsun. Gerek var mı? yok. Tadında bırakın işte (daha çok vardır ama hatırlamyorum hafızamdan dahi silmişim bak)

Levan
Sex education, Vikings, Lord of the rings (linçlemeyin hobbit için konuşuyorum, ama yine de kötünün iyisi bu konuda) Lost, LCDP, The walking dead, Naruto (C'mon) ve saat 4 te yazdığım için bu yorumu, büyük ihtimalle çoğu eseri atlamış olacağım. Aklıma 2 dakika düşününce bunlar geldi.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Whathell
the 100 kuzenim izliyordu son sezonlarda sıkılmış atlayarak izlemiş
ffeyza
Bendee hele son sezon hiç olmamış