cevaplayalim ben olsam secemem 2 dizide cook muhtesem dizler
yorumlara acigim
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Nahid Tagiyev
Yorumlar (29)

By_At
Ne alaka lan sfdxwgscwfad. Teen Wolf derim. Sebebi ise La Casa De Papel beni 3. sezonda baydı ama Teen Wolf'u 2 kere izledim (bi ara tekrar izlicem :d)

Yükselbyanik
sen naptın bizi ateşe attın ikiside muhteşem neyi söylesem diğerine ayıp olur böyle bir konu da açılmaz be kardeşim sfdjskgj

furnnn1n2n12091820184
tw o kadar iyimi ya ilk bölümü izledim de sarmadı gibi yada düşük mooduma denk geldi bilmiyorum

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
teen wolf adamın dibinin dibinin dibidir ama lcdp de harbi çok kaliteli bi dizi zaten ikisi benim favorim

İrem
teen wolf şuan izlediğim zamanlar kadar güzel ve mantıklı gelmese de yeri bambaşkadır ve net izlenmesi gerektiğini düşünüyorum

@birnurshin
zamanında teen wolf izlediğime utanıyorum bazen sjdjskk tabii ki la casa de papel.

@edoli
teen wolfu lise dönemimde çok severek izlemiştim ama la casa de papelin getir götürünü yapar

Hazal
Konu , hitap ettigi yaş sınıfı ve işlenişleri birbirlerinden farklı ama illaki kıyaslayacaksak la casa de papel çok rahat 3 adım öndedir. Şöylede bir not düşeyim bu benim sevdigim türlerle alakalı.

iremkk
şöyle teen wolf çocukluğumun dizisi olduğu için çok seviyorum ama şuanda kalite bakımından tabikide la casa de papel

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
tirrekler ordusu
Teen wolf tabiki buda sorumu