En çok sevilen iki gençlik filmi serisinden favoriniz hangisi ?
-benimki the kissing booth
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Damla Horuz
Yorumlar (6)

Sümeyye Asel
İkisi de güzel ama The Kissing Booth'da kıza sinir oluyorum. Sevdiğim Tüm Erkeklere o yüzden ve devam ediyor yeni filmi çıktı

Amy Santiago
2. filmler ise bence ana fikir olarak birbirine çok benzediğinden karşılaştırılması zor. Karşılaştırmamak en iyisi çünkü devam filmleri bence çok kötü. Konularına bakacak olursak aynı şeyi görmek mümkün. Esas kızımız sadece aşık olduğu onun dışında pek de ortak bir noktaları,zevkleri olmayan birlikte yapmaktan hoşlandıkları tek aktivite yiyişmek olan erkek arkadaşlarının yerine birlikte gülüp eğlendikleri, belki saatlerce konuşabilecek kadar muhabbetleri olan, ortak bir şeyler paylaştıkları bir erkek bulurlar. Onlardan hoşlanırlar ancak erkek arkadaşları onların gözünde gerçek aşk ve the One ı temsil ettiğinden minik bir hoşlanma onlar için yeterli değildir. O çocuklara da başta ümit vererek duygularıyla bir güzel oynadıktan sonra errrkek arkadaşlarına dönerler ve onlarla bütün hayatlarını geçireceklerine inanırlar. Biliyorum belki bu yazdıklarım filmleri sevenler için birazcık ağır bir eleştiri. Siz bağırmadan önce neden böyle düşündüğümü açıklayayım: Bence insanlar SADECE Aşkı buldukları insanlarla çok uzun süre ilişkide olamazlar. Bir insan sizin hem en yakın arkadaşınız olup delice eğlendiğiniz, hem size abilik -babalalık/ablalık -annelik yaparak sizi şefkat ve merhamet gösteren anlayışlı davranan, size saygı duyan, güvenen ve sizi gözlemleyerek neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığınızı anlayan biri olmalı. AŞK o kadar da olmazsa olmaz bir şeye dönüşmemeli. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim, hayli uzun oldu
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Amy Santiago
Öncelikle ikisi de İLK filmlerinde eğlenceli, özgün ve güzel senaryolarıyla hoş vakit geçirilebilen iki tam anlamıyla film-dizilerdeki meşhur Amerikan liselerinde geçen gençlik filmi. Benim daha çok sevdiğim ise sevdiğim tüm erkeklere. Tabi bu sadece ilk filmlerin bir karşılaştırılıması gibi gözükse de 2. filmleri spoiler içereceğinden diğer bir yorumlarda değerlendireceğim. 2. filmleri izlemeyenleri buradan uyarayım
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
ranaa!!
kissing booth çünkü noah bana itici geliyo
ranaa!!
@dianalevi noah centineo (yanlışlıkla dislike attım özürr)