???
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Nigarrrr
Yorumlar (9)

DR.HANNIBAL LECTER
Selam. Aslında ikisi farklı türler birinde entrika ağırlıklı tarihsel az da olsa fantastik ögeler ve iyi karakterlerin harcandığı bolca gri karakter var diğeri ise tamamen fantastik epik destansı saf iyiler ve saf kötülerin olduğu film bu yüzden pek de sağlıklı bir karşılaştırma değil ama bir cevap vermek gerekirse ki çok yüzeysel bir cevap vereceğim. Her ne kadar Game of Thrones'u finali hariç çok keyif alarak izlesem de hiçbir zaman Lotr'daki Miğfer Dibi Savaşı , Minas Tirith savaşını izlerkenki aldığım muazzam keyfin yada Nazgul sahnelerinin hissettirdiklerini bana hissettiremez. Game of Thrones'u bir kez bitirdim ama Lord of the Rings'i 10-15 kez bitirdim. Hissettirdiklerine göre konuşursam tabiki lotr derim. Bu kısmı öznel tabi çünkü entrika seven biri GoT'u daha çok sevebilir. Kitaplar konusunda bir karşılaştırmaya girmiyorum girersem Tolkiene bu hakaret sayıılır. Senin düşüncelerin neler?

Nigarrrr
cok guzel izah etdiniz,cok tesekkur ederim:)). benim icin de Lord of The Rings muhtesem 5 kez yeniden izlemisligim var,GOT u her izledigimde keyif aliyordum ama finali beni hayal kirikligina ugratdi oyle olmamaliydi,simdi ise sabirsizlikla Lord of The Rings in dizisini bekliyorum,umarim cikar cikmaz bu sitede yer alir

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
bora
lortn tamamını izlemedim got favorim