biliyorum sitenin adıyla uyuşmuyor fakat bence şahsiyet, ezel, kuzey güney gibi diziler eklenilmesi gerekir nedenine gelecek olursak;
bkz.(şahsiyet dizisi)
dizi tam anlamıyla olmuştur pek çok yabanci dizi izledim, ama şahsiyet dizisi gibisini görmedim, ele aldıkları konu oyunculukları atmosferi gayet başarılı bence'bazı' Türk dizileri eklenilmelidir sizce?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@yunus74896
Yorumlar (6)

@yağmurapla
Bence birkaç dizi hariç eklenmemeli (Bartu ben gibi ücretli diziler ) Çünkü çoğu türk dizisini televizyonlarda , olmadı kanalların kendi ücretsiz uygulamalarından izleyebilirsiniz . Siteye eklenmesi gereken onca yabancı dizi varken en fazla 5 -6 tane türk dizisi eklenmeli . Bu tabikide benim şahsi görüşüm .

Rookie_
sitenin adına bakalırsa hayır aslında hiç fena olmaz çünkü türklerin efsane dizileri var ama eklenirsede hepsi eklenmememli bence

Emirhan Yavuz
Bence her türlü dizi , film eklenmeli . böylelikle diğer dizileri felan izlemek için puhu tv gibi siteler yerine burada sabit kalırız

Müptezel
klasik ulusal kanalda yayınlanan diziler yerli dizi sitelerinde var ama dedğin gibi şahsiyet,fi,dip tarzı diziler eklenebilir

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Adler
sitenin adı yabancı dizi bence türk dizisi kesinlikle eklenmemeli.