Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

türk dizisi eklenilmeli mi ?

6 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
@yunus74896

@yunus74896

10. Seviye

biliyorum sitenin adıyla uyuşmuyor fakat bence şahsiyet, ezel, kuzey güney gibi diziler eklenilmesi gerekir nedenine gelecek olursak;

bkz.(şahsiyet dizisi)

dizi tam anlamıyla olmuştur pek çok yabanci dizi izledim, ama şahsiyet dizisi gibisini görmedim, ele aldıkları konu oyunculukları atmosferi gayet başarılı bence'bazı' Türk dizileri eklenilmelidir sizce?

Adler
Adler
6 yıl önce

sitenin adı yabancı dizi bence türk dizisi kesinlikle eklenmemeli.

@yağmurapla
@yağmurapla
6 yıl önce

Bence birkaç dizi hariç eklenmemeli (Bartu ben gibi ücretli diziler ) Çünkü çoğu türk dizisini televizyonlarda , olmadı kanalların kendi ücretsiz uygulamalarından izleyebilirsiniz . Siteye eklenmesi gereken onca yabancı dizi varken en fazla 5 -6 tane türk dizisi eklenmeli . Bu tabikide benim şahsi görüşüm .

Rookie_
Rookie_
6 yıl önce

sitenin adına bakalırsa hayır aslında hiç fena olmaz çünkü türklerin efsane dizileri var ama eklenirsede hepsi eklenmememli bence

Emirhan Yavuz
Emirhan Yavuz
6 yıl önce

Bence her türlü dizi , film eklenmeli . böylelikle diğer dizileri felan izlemek için puhu tv gibi siteler yerine burada sabit kalırız

Müptezel
Müptezel
6 yıl önce

klasik ulusal kanalda yayınlanan diziler yerli dizi sitelerinde var ama dedğin gibi şahsiyet,fi,dip tarzı diziler eklenebilir

Hitman
Hitman
6 yıl önce

bence de eklenmeli sonra eklenir bence

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık