Sabahattin Ali'nin romanlarını kesinlikle okumalısınız(Kuyucaklı Yusuf, İçimizdeki Şeytan, Kürk Mantolu Madonna) sizinde öneri ve yorumlarını bekliyorum
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

"Kadir
Yorumlar (11)

Alia dimitros
iskender pala-OD , ORHAN PAMUK MASUMİYET MÜZESİ , namık kemal-intibah , halit ziya uşaklıgil - mai ve siyah , mehmet rauf-eylül ,Acımak – Reşat Nuri Gültekin ,Dokuzuncu Hariciye Koğuşu – Peyami Safa ,Sinekli Bakkal – Halide Edip Adıvar

"Kadir
Reşat Nuri Güntekin-Acımak romanını aldım okudum ve duyguları o kadar iyi hissettirmiş ki yazar çok sevdim kitabı okumayan varsa alsın

melina
Peyami Safa- Cingöz Recai Türk edebiyatının en ünlü polisiye romanı. Şu an severek okuyorum tavsiye ederim. Adam robin hood gibi zenginden çalıp fakire veriyor. Karakteri Arsen Lüpen'den esinlenilmiş. Okuyup da aşık olmak istediğiniz bir karakter varsa hemen okuyun çünkü kendisi bir İstanbul Beyefendisi. Zeki, kibar, kurnaz ve yakışıklı. İlerleyen bölümlerde Sherlock Holmes bile onu yakalayamıyor ve Doktor Watson onun bir dahi olduğunu kabulleniyor. Anlayacağınız Peyami bey iyi oynamış.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
morgana le fay
Hüseyin Rahmi Gürpınar'dan "Gulyabani" en sevdiğim türk edebiyat klasiği