Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

34

yabancidizi.org android app çıkarmayı düşünüyormusunuz.

20 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
Ferhat

Ferhat

18. Seviye

yabancidizi.org android app çıkarmayı düşünüyormusunuz.

@siaways
6 yıl önce

bugün keşfettim siteyi ve çok kaliteli olduğunu düşünüyorum sadece diyizi izleyip çıkmıyorum

@mehmet046
6 yıl önce

nütfen olsun nütfen

Müptezel
Müptezel
6 yıl önce

İlk defa bir dizi sitesine üye oldum. Genelde rastgele izlerdim artık burdayım inşallah bu kaliteyi bozmaz ve güncel kalırsınız App gelirse efsane olur

@blackwq
6 yıl önce

Kesinlikle.

ysholmes55
ysholmes55
6 yıl önce

Keşke olsa

Rookie_
Rookie_
7 yıl önce

bence çok mantıklı bir düşünce güzel olabilirr

@xiamitc
7 yıl önce

site süper app kaliteli olacağını düşünüyorum.

T@A@M@A@M
T@A@M@A@M
7 yıl önce

efsane olur bence siteyi biraz gezen aklına gelmıyr değil keşke olsa🤠

@ramizdayim
7 yıl önce

kesinlikle android için uygulamanızı istiyoruz. Siz yapın biz destekleriz: )

@quantumfisic
7 yıl önce

biran önce çıksın ya

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

@barney @profesor efendim koleksiyon listesine izlediğim dizileri ekledim ancak onları silip baska bir dizi ekleyemiyorum onu duzeltirmisiniz ?

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

cok güzel olur

Yiğit Berkay Altın
Yiğit Berkay Altın
7 yıl önce

cümleyi bir yorum olarak atmak zor mu geldi kardeş

Kamuran
Kamuran
7 yıl önce

yok kardeş o bilerek yapıyor onu heryerde denk geliyorum whatsapp ta mesajlaşır gibi yorum atıyor arkadaş.. sanırım "Yapılan Yorum" kısmını arttırmaya çalışıyor .

@hughjackman
7 yıl önce

çıksa güzel olurdu

Profesör
ProfesörYönetici
7 yıl önce

Merhaba, şuanda beta aşamasındayız ve yapmamız gereken birçok geliştirme var. Android için uygulama listemizin en sonunda bulunuyor. Herşey sorunsuz olduğunda çıkartabiliriz.

@mrmg
7 yıl önce

Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız ve biz bu sitenin takipçileri bu fevkalade uygulamayı daha fazla beklemeyiz. :)

Batuhan
Batuhan
6 yıl önce

IOS appstore'u da unutmayın :)

Ahmet
Ahmet
6 yıl önce

Her Hangi Bir Konuda Yardımda Bulunmak Site Düzenlemelerinde Katkıda Bulunmak İsterim İyi Çalışmalar.

Taylan
Taylan
6 yıl önce

Tabiki zorlukları vardır ancak çok da zor olacağını sanmıyorum,birtakım işlerim yolunda değil henüz,işlerim yoluna girsin bu konuda yardımcı olabilirim.Android studio ile basit bir arayüz ile sunulabilir böyle bir imkan.İletişim için bir link ekle admin bize ulaşın gibi bişey sitenin eksiği zaten.Bir iki ay içerisinde yardımcı olmaya çalışırım.Sitenin önü açık zaten platform gibi kurduğunuz için başarılı olmuş neden daha iyisi olmasın.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık