yabancidizi.org android app çıkarmayı düşünüyormusunuz.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

yabancidizi.org android app çıkarmayı düşünüyormusunuz.

Ferhat
Yorumlar (20)

Baran Teller
@barney @profesor efendim koleksiyon listesine izlediğim dizileri ekledim ancak onları silip baska bir dizi ekleyemiyorum onu duzeltirmisiniz ?

Baran Teller
cok güzel olur

Kamuran
yok kardeş o bilerek yapıyor onu heryerde denk geliyorum whatsapp ta mesajlaşır gibi yorum atıyor arkadaş.. sanırım "Yapılan Yorum" kısmını arttırmaya çalışıyor .

ProfesörYönetici
Merhaba, şuanda beta aşamasındayız ve yapmamız gereken birçok geliştirme var. Android için uygulama listemizin en sonunda bulunuyor. Herşey sorunsuz olduğunda çıkartabiliriz.
@mrmg
Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız ve biz bu sitenin takipçileri bu fevkalade uygulamayı daha fazla beklemeyiz. :)

Ahmet
Her Hangi Bir Konuda Yardımda Bulunmak Site Düzenlemelerinde Katkıda Bulunmak İsterim İyi Çalışmalar.

Taylan
Tabiki zorlukları vardır ancak çok da zor olacağını sanmıyorum,birtakım işlerim yolunda değil henüz,işlerim yoluna girsin bu konuda yardımcı olabilirim.Android studio ile basit bir arayüz ile sunulabilir böyle bir imkan.İletişim için bir link ekle admin bize ulaşın gibi bişey sitenin eksiği zaten.Bir iki ay içerisinde yardımcı olmaya çalışırım.Sitenin önü açık zaten platform gibi kurduğunuz için başarılı olmuş neden daha iyisi olmasın.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@siaways
bugün keşfettim siteyi ve çok kaliteli olduğunu düşünüyorum sadece diyizi izleyip çıkmıyorum