birlikde izle hemen gelmelii bence.Ve bu siteye daha çok Anime ve dizi eklenmeli Ve bazı şeyler gercekden onarilmali.Peki sizce?.Lütfen kendi fikirlerinizi benle paylaşın
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Marceline<3
Yorumlar (15)

saerin
skins, the oc ve one tree hill gelmeli kesinlikle gençlik dizileri sevenler için ideal diziler üçü de

@mcufan
bir film var. tv filmi. adı "Costa Concordia Disaster: One Year On". Titanik gibi batmayacağına inanılan Costa Concordia gemisinin batmasını anlatıyor. Güzel bir film ama hiç bir yerde bulamadfım. Acaba bu siteye tr altyazılı bir şekilde eklene bilir mi?? Öyle olursa aşırı iyi olur

。↷Lucinda ଓ.°
Ya şu Nana'yı buraya ekleseler çok güzel olacak daha izlemedim ama burada olsa hemen başlardım.

Aerondight
Anasayfa daha güzel tasarlanabilir aynı şekilde keşfetten dizi bakarken filtreleme düzgün çalıştığını sanmıyorum bi kategori seçiyorum çok az dizi çıkıyor halbuki fihristten bakınca binlerce dizi var yani bir çok düzenleme lazım siteye zaten beta sürümü halledilir diye düşünüyorum ayrıca level sistemi hakkında bilgilendirme yazısı da olsa keşke belki level sistemi boş gibi gelebilir ama benim ilgimi çekti

Marceline<3
aynen.Bu arada level atlamak için takipcin olmali ve Daha cok yorum atmali ve yorumlarin begenilmeli ve ya cevaplandirilmali .Ben böyle biliyorum

simpfordylanobrien
kesinlikle daha çok anime eklenmeli

Marceline<3
Aynen .Yabancidizi.izle ihanet edip baska yerlerden izlemiycem.Berline aşığımda

@ceyted
evetttt, animeler kensinlikle gelmeli özellikle "komşum totoro" bir an önce gelsin

@onlybrave
Katılıyorum size aynen. Daha kaliteli filmler daha fazla ve çeşitli animeler olabilir, siteye olan aktiflik de artacaktır.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Paul Atreides
Bence mesela bi filme girdik onun altında ona benzer filmler ve filmin devamı varsa devam filmleri olmalı