bence adminlerin ellerine sağlık çok kaliteli site yapmışlar ama hala gelişme aşamasında mesela birkaç saatte bir tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum veya bir yorumu beğenip eğenmediğimi göremiyorum (beğendiklerimiz renkli olursa güzel olur) ben en son
` aşamasındayken katılmıştım siteye fakat şimdi v ve baya iyi olmuş bir de mesajlar geliyor fakat bir türlü 50 nin üstüne çıkmıyor ve 50 den fazla mesaj var her gün yeni mesajlar geliyor ama sayı hala 50 ilginiz ve alakanız için çok teşekkürler iyi ki böyle bir site yapmışsınız :D
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

yabancıdiziorg olarak bilinen bu sitenin sizce neyi eksik?

Ilyas Ege Hakbilir
Yorumlar (31)

@pineapple102
Site çok güzel :3 Sadece heyecanla 'birlikte izle' özelliğini bekliyorum... Umarım çabuk gelirr

@mialisa1a
Site gerçekten çok güzel büyük bir sorun olmasa da şöyle bir sorun var yaptığımız yorumu sonradan düzeltemiyoruz silmek zorunda kalıyoruz bu düzeltilse çok güzel olur

zemzem çakırkayaa
Her siteye girdiğimde yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum.He evimizin bilgisayarından hem kendi telefonumdan kullanıyorum iki alette de bu sorunu yaşıyorum ama müthiş bir site. Bu sorun düzeltirilirse müthiş ötesi bir site olur bence ama yine de aşırı iyi bir site.

@dolaylama
bu tarz bir siteye ilkkez üye oladum, hatta yorum bile yazdım ( benim için mucize) . reklamların çok sık olmaması benim ilk tercihim ve bunu başarmışsınız bence bu tarz birçok siteden ayrışma özelliğiniz olmalı.

Bilmiyorum Sude Falan
eskiden yaptığımız yorumlara direk gidemiyoruz o bölümü açıp tüm yorumlar içerisinde kendiminkini bulmam gerekiyor bir de yorumlara attığımız beğenileri geri alamıyoruz

KyloRen
istek öneri olabilir ve sitede bir kaç bug var onların düzeltilmesi lazım

KyloRen
Soruyu 8 ay önce sordum şimdi aklıma gelirse gidip nasaya başvururum ama şu Bildirimler "50" muhabbeti hala var onu farklı bir bildirim sistemine güncelleyebilirsiniz yada düzeltebilirsiniz.

KyloRen
Ve başka bir konuya deyineceğim, sitenizde çok "troll velet" var insanları rahatsız ediyorlar, beni de rahatsız eden birisi var çocuk her yorumuma saçma sapan şeyler söyleyip küfür ediyor datadan bulup okursanız zaten sizde 10 yaşında birisi olduğunu anlarsınız cidden şöyle kişileri bulup banlarsanız çok güzel olucak yada report edebilelim kullanıcıları, ya direkt report yada textbox içeren bir report sistemi getirirseniz güzel olur çünkü mesela ben kendi yorumumu silmek için aşağıya bakan oka bastığımda silebiliyorum vs ama başkasının yorumundaki oka bastığımda işlevsiz kalıyor bu da siteyi yoruyor çok düşük derecede olsa da farklı kullanıcıların okuna bastığımızda rapor edebilelim hiç değilse bahsettiğim gibi saçma sapan profillerin bir nebze de olsa önüne geçmiş oluruz. Ayrıca sitenizin profesyonel grafik tasarımcıya ihtiyacı var ise sizince yada yönetim ekibinizle görüşmeyi isterim, iyi geceler.

Okan
Site gayet güzel olmuş eksikleri var tabi ki ama zamanlar hallederler umarım, bildirimler silinmiyor izledikten sonra kendin izledim butonuna basmam gerekiyor ve oturum süresi o da normal. Film olarak çok eksik var ona pek bir şey diyemem ne de olsa adı üstünde dizi sitesi, ama bence en önemli eksik PRISON BREAK ( Büyük Kaçış ).

@habilkaratas
Ben dün birinin yorumunu beğeneceğime yanlışlıkla beğenmeme butonuna bastım onu geri alamadım bence bu özellik düzeltilmesi boşu boşuna adam "disslike" yedi benden

Film1Adam
Fazla film yok eklerseler daha güzel olur. Altyazılar videoya birleştirimiş kendileri altyazıyı ekleseler daha iyi olur. Siteye kendileri dizileri yüklemediklerini biliyorum. Yerli siteden alacaklarına Yabancı sitelerden alınsın Altyazı sonradan videyoya eklensin bence. Ek olarak hangi dizinin hangi bölümünde kaldığımızı neresinde kaldığımızı da gösterseler Netflix gibi daha iyi olur...

Tahir
Site çok önü açık duruyor ya marjinal içerikler temanın sadeliği ve profesyonelliği falan ama hep acaba yine kapanır mı korkusu var ya bütün bu izlediklerim yorumlarım falan yok olur giderse yani bu sitede vakit geçirmeyi seviyorum ama *yanliş hatırlamıyorsam* bir dönem kapanır gibi oldu vpn ile girdik falan çok güzeldi ama erişim cok sıkıntılıydı şimdide onun bir fobisi sanırım (umarım doğru hatırlıyorumdur aıwojkşgds)

ga
Bazı diziler yok ve bazen site donma sorunu yapıyor. Onun dşında acayip kaliteli bir site. Yapanların ellerine sağlık.

Slim_Shady
Reklamlarda artış var ve bazı dizi ve bölümlerde altyazılar erken geliyor pek donma olmuyor ama telefonumda şöyle bir sorun yaşıyorum.Bölüm bittikten sonra tam ekrandan çıkınca ekranda bir donma oluyor ve ekranı aşağıya doğru kaydıramıyorum.Bu sorunun düzeltilmesini talep ediyorum ve telefonumda ya da internetimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum ve bazı alternatif izleme seçeneklerinde cinsel içerikli sayfalar açılıyor.Ama herşeye rağmen güzel bir site ve sitenin daha geliştirilme aşamsında olduğunu biliyorum.

Melike C.
Bi bende mi oluyo dediğim seyler herkes de oluyomus bi rahatladim shshsj.. Site cok donma yapiyo ve reklamlar gereksiz artti gelismekte olan site ama durum duzeltilirse daha cok kendine cekecektir.. Tesekkurler..
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
BlackMagic
Yorum yapabilmek için bir seviyeyemi ulaşmam lazım yardımcı olur musunuz