Heyecanla beklediğiniz ve yeni sezonu hiç gelmeyen dizilerinizi yazın bakıyım kimler hangi dizileri bekliyor
Benim yeni sezonunu beklediğim diziler:
Raised by wolves
The Withcer
Stranger Things
Altered Carbon
Peaky Bleanders
Rick and Morty
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Berk Furkan Aydıngöz
Yorumlar (41)

konuşan kedy
say say bitmez,,, neredeyse netflix dizilerinin yarısını bekliyorum Russian doll ,Love death robots.LCDP,the umbrella academy

Ander Tylar
Lucifer, Elite, La casa de papel, Fate: The Winx Saga, Stranger Things,Loki, Ragnarok. Ve ilk sexonu 2022 de çıkacak olan "House of the Dragon"

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
how to sell drugs online ve better call saul geldiğinde hemen izleceğim diyerleri çokda önemli değil bide st ye bakarım hemen belki

şule
Yeni sezon beklediğim çok dizi var ama bu sitede DİCKİNSON dizisinin yeni sezonunu bekliyorum

Liov
Stranger Things, asla gelmicek olan Sherlock 5.sezon, Aşk 101, La casa de papel, Lucifer

✪ Cheryl Blossom ✪
Aşk 101,Sex ed,elite,fate winx saga ve control Z

@mec61
Bence yıl sonuna anca gelir . Netflix açıklamada yakında demiş sanırım ama ya yıl sonu ya da 2022 başı gelir bence.

Rümeysa Nur
1-the Shannara Chronicles 2-Titans 3-the Umbrella Academy 4-fate: The Winx Saga 5-Shadowhunters(4.sezonu olması gerekiyordu gelmedi)

@filmkasifi
chilling adventures of sabrina ne kadar artık ümidimi kessemde ayrıca stranger things gravity falls birde star kötü güçlere karşı

ranaa!!
-ragnarok
-control z
-aşk 101
-the marvelous mrs maisel
-elite
-locke & key
-how to sell drugs online (fast

dizicoliik
the witcher , her hafta bölüm beklediklerim de var : new amsterdam , riverdale

_Felina
Hmm.. nereden başlasam
-Lucifer
-See
-The Witcher
-Stranger Things
-Blood of zeus
-Sherlock(bir umut)
Daha çok vardırda bunlar aklımda
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Gökçee
B 9-9, BNHA, La Casa De Papel, Love Death Robots, Control Z ve daha bir çoğu