Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

4

yerinde olmak istenen dizi karakteri

18 yorum · Genel Tartışma kategorisinde açıldı.
justlana

justlana

16. Seviye

benim kesinlikle penny dreadful dan vanessa ives idi. Cadılık işleri beni sardığından tabii.
lütfen sebebiyle birlikte yazın

M İ S A
M İ S A
5 yıl önce

İnsatiable dizisindeki Patty olup bütün olayları değiştirmek isterdim. Gıcık oldum Patty'nin kararlarına fakat dizi çok iyi. Hele sezon sonları acayip iyi oluyor.

@squlexx
6 yıl önce

riverdale/archie herkesi sikiyo pezevenk

@nyozturkk
6 yıl önce

fringe/olivia dunham işini ciddiye alan harika bir ajan

Neptune
Neptune
6 yıl önce

the 100 murphy

vıç vıç
vıç vıç
6 yıl önce

kesinlikle morty ve ya rick

@mermaiid
6 yıl önce

the 100 / octavia

mert
mert
6 yıl önce

TWD / RİCK GRİMES

HAZZARD
HAZZARD
6 yıl önce

Jack Ryan

Vanellope von Schweetz
Vanellope von Schweetz
6 yıl önce

bo jack havalı ve at jfhjsfkhgjsgj

Can
Can
6 yıl önce

Soru tatışmaya pek açık değil gibi ama söyliyim yine de..
Harold Finch. (POI)

Oğuzhan
Oğuzhan
6 yıl önce

tabiki Rivialı Geralt olmak isterdim

Suzy
Suzy
6 yıl önce

Sanırım friends karakterlerinden birisi olmak isterdim Öyle bir arkadaş ortamına ihtiyacım var ☹️

Mücahit
Mücahit
6 yıl önce

Rivialı Geralt olmak isterdim net.

Draculaxxx
Draculaxxx
6 yıl önce

KESİNLİKLE BEN DE VANESSA IVES DİYORUM 🙂

Parya
Parya
6 yıl önce

Başta Sabrina dicektim de sonra aklıma başına sürekli bela açtığı ve bi türlü rahat bi nefes alamadığı geldi, cadısın diye mutlu sanıyolar hesabı. Eleven ya. Evet kesin Eleven derdim, sinirlenince kafaya araba fırlatmak olsun,kim nerde ne yapıyo görmek mi olsun ne deyim, El yani 🙂

DR.HANNIBAL LECTER
DR.HANNIBAL LECTER
6 yıl önce

Ah şu Eva Green'in güzelliği diyorum. Güzelliğinden etkilendiğim nadide oyunculardan. Özellikle kendisinin oynadığı dizi/filmleri bir araya izlemeye koyulmuştum. Bahsettiğin diziyi tvde geceleri denk geldikçe biraz izlemişim gibi hatırlıyorum. Beyaz bir odada tutuluyordu deliriyordu sanki. Saçları kesilmişti falan. Sonra en baştan izliyeyim dedim ama ihanet edip bıraktım. Hatırlattığın iyi oldu izlenilcekler arasına eklemeliyim tekrarr. Sorduğun soruya gelirsek daha önce hiç bir karakterin yerinde olmak isteyip istemediğim konusunda düşünmemiştim. Şimdi düşününce de çıkamadım işin içinden..

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık