Lisede sırf iddia için 1 haftada 4 sezon (yaklaşık 100 bölüm) arrow izlemiştim.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
@celebi21
Yorumlar (31)

ruwyd_
ölmek için 13 sebep ve mr robot da sıkıldım ve zoraki bitirmeye çalıştığım diziler

mert
Breaking Bad, Lost. Çok büyük umutlarla başladım bu iki diziye ama ikisi de çok sıkıcıydı.

K-Albatros
13 Reasons Why ne kadar çok şikayet almış. Başlayacaktım vazgeçtim. Dizi önerin kıyıda köşede kalmış ama değeri bilinmemiş olanlardan

Eboşsu
arkadaşım ortaokulda bana zorla shadowhunters ve teen wolf izletmişti sonra tiryakisi oldum her ikisininde

FatihUl.
Ölmek için 13 sebep 2.bölümden sonrasını izleyemedim izleyemem de aşırı sıkıcı geldi 2.bölümünü arkadaşım çok iyi dediği için izledim değilmiş

Can
Stranger Things abi.. belki bişeyini severim de bağlanırım diye beklerken diziyi bitirdim.

SELEN
Dark çok benlik değilmiş. Zoraki izlemedim ama yarıda da bırakmak istemediğim için bitirmiştim. Ama heyecanlı diziydi.

Mücahit
ölmek için 13 sebep zorla 1.sezonu bitirdim daha da izlemedim daha izlemem bu kadar cansıkıcı bir dizi olamaz.

Gizem
cidden bir dönem arrow çok popüler olduğunda muhabbetten geri kalmamak için bırakmamıştım izlemeyi

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Eren Taşkın
love sıck gerçekten güzel olabilecek bir konu ile ilgimi çekmişti ama baya kötü işlenişi sayesinde sıkıntıdan yarıda bıraktığım bir diziydi