sizce hakan muhafız güzelmi bana göre güzel size göre nasıl peki
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@abcd12
Yorumlar (12)

elit
açıkçası ben izlemedim ama izleyen arkadaşlarımdan da iyi yorumlar almadım herkes o kadar iyi olmadığını ve zaman kaybı olduğunu söylüyo izlemem gerek mi izlemesem bir şey kaçırır mıyım???????????

Yusuf İslam Atiç
ılk sezon daha ıyıdı en azından heycan verıcıydı bu sezon ne olacagını bılyormus gıbı ızledım duz mantık olumsuzler plan yapar son sanıyelerde plan bozulur 1 2 olumsuz ölür yenı bır plan yaparlar yıne bozulur vb.vb. msl olumsuzler hakanı zor durumda bıraksalar daha ıyı olurdu son 2 bolum ne oldugunu anlamadım zaten olumsuzun bırı gelıyor muhafıza ben sızdenım der sonra zeynepı vurması! levent olmustu sonlarda ne yaptıgı bellı degıl ??? bunca seye ragmen gercekten guzel bır NETFLİX dızısı 3 sezonu 4 gozle beklıyorum...

Kıvırcık Patates
Tabi ki haddime değil fakat teklif edilen miktarla daha güzel bir iş çıkarılabilirdi diye düşünüyorum. Bir Netflix dizisi olarak 1. Sezon gayet normal ve beklentileri karşılamıştı fakat 2. sezon için aynısını söyleyemeyeceğim. Umarım 3. sezon ile daha güzel bir dönüş yaparlar. Yine de Netflix'te bir Türk yapımı olarak güzel bir adım atıldı. Umarım bu sayede ileride Netflix ve diğer platformlarda daha çok Türk yapımlarıyla karşılaşırız

akif bozkurt
efsane ama heyecanlı sezon finali yapıyor insan bi mutlu sezon finali yapar hakan 2 sezondur faysalı öldüremiyor

murat kaostanbeslenenoğlu
Birinci sezonu sewerek izlemiştim ama, ikinci sezonu açınca hemen ilk bölümden itibaren ağır baymaya başladı, daha güzel bir ikinci sezon beklerdim açıkçası.

Sphinx
Çağatay Ulusoy olmasa (daha doğrusu bilindik yüzler) kimsenin izleyeceğini düşünmüyorum. Türk yapımı olarak başarılı sayılır ama sanki ordan burdan toplayıp, bizim kültürümüzle karıştırarak 'orijinalimsi' bir dizi çıkarmaya çalışmışlar. Merakla falan beklemedim, çok ses getirdiğini de düşünmüyorum ama merak ettiğim için izledim ilk sezonu bitirdim. Bu kategoride atılan güzel adım ve kötülenicek bir tarafı pek yok gibi herhalde ama açıkçası ben beğenmedim. Başrollerin oyunculukları izlettirdi, konusu falan değil

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
theyorumcu
bazen saçmalıyo ama genel olarak güzel