...
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

idallydia
Yorumlar (29)

Sılasss
başlayın, ısınmayabilirsiniz ilk başta ama sonra severek izliyorsunuz.akıp gidiyor
@clarablackc
sonuna sövsem de ilk 5 sezon için izlenir sonraları can sıkıcı olmaya başlıyor

@eceandcriket
izlenir ama izleyeceksen araştırma ben çünkü ilk sezondan her şeyi öğrenmiştim.aslında sorun olmaz sitcom sonuçta.

İrem
ya bence ne kadar iyi oldugu tartisilir ama izlenmesi gerekenlerden net. 1 yil olmus galiba sen bunu atali umarim izlemissindir

Peanut butter
Benlik değil diyelim, ama bu kadar insan izliyorsa güzel olmalı! En azından denemeye değer

@yas1n
İlk sezonu izledim fakat hiç güldürmedi beni sarmadı ama kişiden kişiye değişir tabiki deneyin derim...

@athanasia
açıkçası ben tavsiye üzerine başladım bu diziye. başlarda pek ısınamasam da sonrasında kendimi dizinin içinde hissettim, gerçekten çok samimi bir ortamı var. dizi bağlantılı olarak gitsede içnde ayriyeten farklı konular barındırıyor. yani her bölümün konusu farklı şeyler, beş arkadaşın anıları tarzı. kesinlikle izlemenizi öneriyorum fakat herkesin görüşü farklı olduğundan beğenip beğenmemek size kalmış bir durum.

Cansu Aktaş
Dürüst olucam ilk başlarda beni pek sarmamıştı fakat izledikçe kendine bağladı çok güzelleşmeye başladı (sonu hariç ne demek istediğimi izleyince anlarsın ) yani bence KESİNLİKLE İZLEMELİSİN

Iireemly_
beğenmediysen kimsenin söylediklerine dayanarak izleme sana uygun değildir olabilir yani

nora
birkaç bölüm daha izle, bayılacaksın bence. bi süreden sonra aşırı sarıyor. yani en azından bende öyle olmuştu.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@joyeux
ilk 2 bölümünü izledikten sonra akıp gidiyor