bence ortalama ve eğlenceli bir diziydi çerezlik öyle izlersin yani
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

sizce nasıl bir dizi hiç sevmeyende var çok sevende var

zeyneqp
Yorumlar (17)

filimci ve dizici
dizelerin kötü yanları tekrar etmesi ara birşey şıkıştıyorlar alsana 2. 3. 4. 5. sezon gidiyor

Sütlü_Kahve
Ben pek beğenemedim biraz saçma geldi izlemeye değmez bence ama senin kararın

Amy Santiago
Dizinin iki sezonunu da çıktıkları zaman yaklaşık 1 yıl arayla izledim. 1.sezonunda çok eğlenmiştim. Sürekli Patty'nin yaptığı, yapmakta olduğu ve yapacağı şeylerde e artık bunu da yapma dedim ama o hepsini yaptı. Bazılarını iyi ki yapmış dedim bazılarını ne alaka da bunu yaptın al işte bunlar oldu gibi sitemler etmiştim. Ama genel olarak gülümsediğim ve hatta kahkaha attığım yerler vardı. 2. sezona gelecek olursak Patty yine saçmalamaya devam etti ama artık bu saçmalamalarından bir eğlence çıkmaz oldu gibi hissettim. Sanki zorlama gibiydi. Brick 1.sezon çok minnoş bir karakterdi 2'de saçmaladı. Benim favorim Bob Armstrong ilk sezon çok iyiydi 2'de çok haksızlık yapıldı (özellikle finalinde), çok üzüldü. Onun dışında Magnolia ve Nonnie'nin karakter gelişimi iyiydi. Benim tavsiyem izleyecek olanlara sadece ilk sezonu izlesinler. Gayet yeterli ve tadında olur. 2.sezonda zaman kaybetmeye gerek yok.

Beyzamalfoy
Açıkcası ben pek beğenmedim ve bunu dizinin sayfasında söyleyince gereksiz tepki aldım beğenmek zorunda mıyım aw

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Rach
yani çok iyi değil ama boş zamanınız varsa belki izlenebilir