Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

0

en güzel zombi dizileri

6 yorum · iZombie kategorisinde açıldı.
@ruyada1

@ruyada1

4. Seviye

Sizce en güzel zombi dizileri hangisi şuan buna sardım baya

@baharpng
4 yıl önce

the walking dead ve z nation kesinlikle. kara mizah arıyorsanız z nation, dram arıyorsanız the walking dead izleyin. the walking dead telif yediğinden dolayı sadece stremioda bulunuyor. indirip izleyebilirsiniz

@baharpng
4 yıl önce

the walking dead ve z nation kesinlikle. eğer kara mizah arıyorsanız z nation, dram arıyorsanız the walking dead izleyebilirsiniz. ( the walking dead telif yediğinden dolayı sadece stremioda bulunuyor, uygulamayı indirip bölümlere ordan ulaşabilirsiniz)

Sphinx
Sphinx
6 yıl önce

Angel'ın bahsettiği Fear The Walking Dead dizisini izleyebilirsiniz. Şahsen ben ilk 2 sezonu baya beğenmiştim. Farklı bir bakış açısı için en azından ilk sezonu tavsiye edebilirim. Sonrası tırt, bırakmak zorunda kaldım çünkü hep aynı şeyler(Bu yüzden kısaca izlemeyin diye belirtmiş arkadaşımız). Ama dediğim gibi ilk sezona bir şans vermelisiniz, güncel takip eden çok insan var. Belki siz de onlardan biri olabilirsiniz

Angel
Angel
6 yıl önce

'' The Wallking Dead '' onu izleyebilirsin ama site telif hakkından dolayı yükleyemiyor onun başka bir versiyonu olan '' Fear The Walking Dead '' var ki onu izlemeni tavsiye etmem ... 😇

mehmet bgy
mehmet bgy
6 yıl önce

neden ftwd yi tavsiye etmiyorsun çok güzel bence

Angel
Angel
6 yıl önce

Öyle bir diziyi izlemediğim için taviye etmedim , hiç duymamıştım :)

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık