Size göre en iyi dizileri listelermisiniz
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

ByModex
Yorumlar (40)

Red Queen
Fringe'i aşabilen olmadı benim için henüz. Sanırım izleme geçmişinizde mevcut değil, öneririm. Onun dışında diğer yorumlardan pek farklı şeyler yazamam sanırım.

@skillz
Mad Men, Succesion, Game Of Thrones, Breaking Bad, Better Call Saul, The Sopranos, The Wire, Boardwalk Empire, Six Feet Under, Dexter, Mr Robot, Sons Of Anarchy, The Shield, OZ, Hannibal, Spartacus, Dark, Twilight Zone, The Office, Twin Peaks, The Leftovers, Rome, Westworld, Deadwood, Banshee, Daredevil, Doctor Who. Anime ve animasyon olarak bi kaç önerim var. Neon Genesis Evangelion, Attack on Titan, Death Note, Steins Gate, Bojack Horseman, Rick and Morty. Hem objektif hem de kişisel bir liste oldu benim için, eksiklerim elbet olmuştur ama yeterli bir liste olduğunu düşünüyorum, umarım beğenirsiniz

HavalıKedi
chilling adventures of sabrina - lockwood & co - riverdale - ginny & georgia bu yıl izlediklerimden favori

@gotti
GOT - Breaking Bad - Oz - The Sopranos - Lost - Viking - Sherlock vs vs gider bu sira böyle.

@lordmorningstar
lucifer hem polisiye hemde kendi konusu ben çok seviyorum
@skillz
lucifer ilk seyrettiğim dizilerden biriydi, 3 sezon izledim sadece ve bence vasat bi dizi, çok merak ettim diziyi bu kadar sevmenin nedeni nedir?

@fatmassenna
the vampire diaries gilmore girls vatanim sensin breaking bad 11 22 63 modern family benim fikrimce izlerken zevk aldigim diziler bunlar daha dogrusu aralarindan aklima gelenler

Drexells
SHERLOCK-Prison Break -Person of Interest- Peaky Blinders-vikings-İnto the badlands

ByModex
kendim için dizi filim önerileri arıyorum başkasının daha önce konu açması umrumda değil yani

@xid
bu dünyaya breaking bad kadar iyi dizi gelmedi geldiğini söyleyen varsa aptal oçun tekidir
@saw987
Teen Wolf ergen dizisi gibi gelebilir ama çok akıcı hafızam silinse kesin izlerim. Arka arkaya 15 bölüm izlediğim tek dizidir. Deucalion favorimdi. Alfaların alfası.

Irenedlrsh
Sherlock. Jeneriğinin bile üstümde bıraktığı hislere her seferinde hayran kalıyorum. Hatta beni o kadar büyüledi ki, keman öğrenmeye başladım.

liviana
herkesin favori dizileri var ama ben hiçbi diziden bu kadar etkilenmedim. bu beni eksik hissettiriyo

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@ayicik6007
La casa de papel kimse yazmamış. hayran olunacak dizilerden, the mandalorian mutlaka izleyin. star warsın dizisi. listelerde göremediğim
@skillz
La casa da papelin abartılacak bir yanı yok bence, iyi bir netflix dizisi ama asla böyle bi listeye giremez.